Θεραπείες και προϊόντα που επαναφέρουν – μετά τις διακοπές – τη λάμψη της αφυδατωμένης επιδερμίδας

Αν αφήνοντας πίσω σας το καλοκαίρι και παρατηρείτε σημάδια που άφησε στο πέρασμά του ο θαυματουργός -κατά τ’ άλλα – ήλιος δεν είναι καθόλου παράδοξο. Άτονη και θαμπή επιδερμίδα, πανάδες και δυσχρωμίες βγαίνουν – αμέσως μετά τις διακοπές- στην επιφάνεια.

Η επιδερμίδα μετά την καλοκαιρινή ξεγνοιασιά αποκτάει αναμφισβήτητα μικροατέλειες, σημάδια αφυδάτωσης, αλλά και γήρανσης.

Παρότι η σωστή πρόληψη είναι πάντα το ουσιαστικό βήμα για να αποφευχθούν όλα τα παραπάνω, φτάνοντας στο εδώ και τώρα χρειάζεστε τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες σε συνδυασμό με προϊόντα ή ακόμη καλύτερα σωστά πρωτόκολλα περιποίησης, που προτείνουν κι εμπιστεύονται δερματολόγοι.  

Συζητώντας, λοιπόν, με τη δερματολόγο – αφροδισιολόγο -εξειδικευμένη στην αισθητική δερματολογία- Γραμματική Μαργαρώνη του Skinmed Dermatology Laser Clinic για τις πιο δημοφιλείς θεραπείες λάμψης που πραγματοποιούνται στο δερματολογικό ιατρείο με την επιστροφή στην καθημερινότητα μαθαίνουμε ότι λίγο ή πολύ όλες τα ίδια επιζητάμε. Ενυδάτωση, θρέψη και λάμψη.

“Η δερμοαπόξεση (γνωστή κι ως Dermabrasion), είναι μια αποτελεσματική τεχνική ανανέωσης της επιδερμίδας και είναι must…” επισημαίνει η δερματολόγος επιβεβαιώνοντας επίσης ότι είναι πλέον μία από τις πλέον αγαπημένες θεραπείες εκατοντάδων γυναικών (φυσικά και δική μας), ενώ η ίδια προτείνει, μεταξύ άλλων, για το ξεκίνημα της σεζόν και την υποδοχή του φθινοπώρου “πρώτα απ’ όλα ένα καλό καθαρισμό.”

Στο μεταξύ, στις πιο δημοφιλείς θεραπείες αυτή την περίοδο αναφέρεται το derma pen (για αναδόμηση της επιδερμίδας και δυσχρωμίες), το PRX-Τ33 (που είναι μη ενέσιμης βιοανάπλασης του δέρματος, η οποία επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας σαν δομικά στοιχεία τα βλαστοκύτταρα και τους αυξητικούς παράγοντες του ίδιου του οργανισμού) και το υαλουρονικό (ως γέμισμα ρυτίδων).

Κι αφού επιλέξετε κι εσείς τη δική σας κατάλληλη θεραπεία ενυδάτωσης και λάμψης συντηρήστε τα αποτελέσματα αυτών όλο το χρόνο με τα εξειδικευμένα κι αποτελεσματικά προϊόντα της SkinCeuticals, που εμπιστεύεται και προτείνει και η Dr Μαργαρώνη.

“Με τα κατάλληλα προϊόντα συντηρούμε το όποιο αποτέλεσμα και με τακτική επίσκεψη σε δερματολόγο το ενισχύουμε”, επισημαίνει η ειδικός, διευκρινίζοντας ότι: “Η τακτική επίσκεψη εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Εξατομίκευση. Αυτό δίνει ένα δερματολογικό κέντρο κι αυτό πρεσβεύει και η SkinCeuticals. Το βασικότερο για μένα είναι αυτό. Η εξατομίκευση των θεραπειών, αλλά και των πρωτοκόλλων περιποίησης που ακολουθούν.”

Ακόμη μία φορά, τα προϊόντα SkinCeuticals έρχονται να συντηρήσουν, αλλά και να ενισχύσουν τις αισθητικές θεραπείες. Και πάντα, θα υπάρχει ένα υπέροχο πρωτόκολλο με την τεχνογνωσία της SkinCeuticals και την υπογραφή δερματολόγου, που θα δίνεται μετά από πολύωρη έκθεση στον ήλιο.

“Μετά τις διακοπές συστήνουμε πολύ το πρωτόκολλο για τις πανάδες της SkinCeuticals. To C E Ferulic® το αγαπώ εννοείται. To Hydrating B5 επίσης είναι τέλειο για την περίσταση και οπωσδήποτε αντηλιακό πάντα, επιλέγοντας αυτό που ταιριάζει στον τύπο σας. Κάτι που προτείνω προσωπικά είναι διπλό αντηλιακό. Λευκό και με χρώμα.”

“Τα προϊόντα SkinCeuticals βελτιώνουν το πλάνο θεραπείας και ενισχύουν κάθε αποτέλεσμα, αφού αυτό που υπόσχονται το κάνουν. Επιπλέον, απορροφώνται εύκολα, προσφέρουν διαρκή ενυδάτωση και άμεση λάμψη…”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα