Το SkinLab είναι μια μοναδική εμπειρία της SkinCeuticals σε συνεργασία με την Tzouma Clinic

H κορυφαία μάρκα αισθητικής δερματολογίας στον κόσμο SkinCeuticals σε συνεργασία με την πρότυπη δερματολογική κλινική στην Ελλάδα Tzouma Clinic δημιουργούν μια νέα αγοραστική εμπειρία το “SkinLab” και κάνουν (ομορφο)χαμό ολούθε.

Ο νέος – εκπληκτικός – χώρος της Tzouma Clinic, που βρίσκεται στην περιοχή του Hilton γίνεται talk of the town γιατί εγκαινιάζει ένα νέο – συναρπαστικό – κεφάλαιο στην περιποίηση του δέρματος. Το πρωτοποριακό retail point, σημείο όπου μπορεί κανείς να επιλέξει μερικά από τα πιο must προϊόντα της κοσμετολογίας προκαλεί πληθώρα συζητήσεων.

H SkinCeuticals, η Νο1 μάρκα αισθητικής δερματολογίας στον κόσμο πρωταγωνιστεί στο retail point της Tzouma Clinic κι εμείς παρατηρούμε κι αισθανόμαστε τη δυναμική και σπουδαία αξία αυτής της συνέργειας.

Η SkinCeuticals είναι μία από τις πολυσυζητημένες ιατρικές μάρκες αισθητικής δερματολογίας και χρησιμοποιείται από κορυφαίους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς παγκοσμίως, στοχεύοντας στη βελτιστοποίηση της υγείας της επιδερμίδας. Ο στόχος της είναι να παρέχει προηγμένη φροντίδα στην επιδερμίδα υποστηριζόμενη από την επιστήμη.

Η Tzouma Clinic είναι μία πρότυπη δερματολογική κλινική που λειτουργεί από το 2009 στα Πετράλωνα, με ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και μία πλήρη γκάμα ιατρικού εξοπλισμού. Τα αυθεντικά και επώνυμα μηχανήματα που έχει στη διάθεσή της, καθώς και η αποκλειστική χρήση επώνυμων προϊόντων, ενέσιμων υλικών και θεραπειών προσφέρουν αναπόφευκτα μόνο υψηλά στάνταρ φροντίδας.

Τι είναι το Skin Lab;

Η καινοτόμα συνεργασία της SkinCeuticals με τη Tzouma Clinic φέρει στο φως της δημοσιότητας μία νέα αγοραστική εμπειρία για τους επισκέπτες, όπου μπορεί κανείς να περιηγηθεί και να ενημερωθεί από το άψογα ενημερωμένο επιστημονικό προσωπικό, αλλά και να προμηθευτεί προϊόντα αισθητικής δερματολογίας που θα ταιριάζουν στις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, ενισχύοντας έτσι τη θεραπεία που γίνεται στο ιατρείο.

H Dr. Αναστασία Τζούμα σχεδιάζει πρωτόκολλα περιποίησης με σκοπό την ολιστική περιποίηση του δέρματος με υπηρεσίες που καλύπτουν συνολικά την υγεία και την ομορφιά.

“Στη Tzouma Clinic πιστεύουμε ότι η φροντίδα αυτή δεν σταματάει όταν φεύγει ο ασθενής από το ιατρείο αλλά πρέπει να γίνει τρόπος ζωής, συμπληρώνουμε τα πρωτόκολλα εφαρμογών στο ιατρείο με εξατομικευμένα προγράμματα για το σπίτι με την πολύτιμη βοήθεια των προϊόντων της SkinCeuticals” αναφέρει η ίδια χαρακτηριστικά.

Nα επιλέγετε με γνώμονα την αληθινή φροντίδα κι εξατομίκευση. Αυτό είναι το ζητούμενο της συνέργειας SkinCeuticals με Tzouma Clinic. “Παραμένοντας πιστοί στο όραμά της για συνεχόμενη αναβάθμιση της εμπειρίας του ασθενούς στο Ιατρείο, η SkinCeuticals προτείνει για 1η φορά ένα καινοτόμο shopping journey στο χώρο του Ιατρείου”, εξηγεί ο Δημήτρης Λεκκάκος, brand manager της SkinCeuticals.

Απολαύστε τη συζήτηση που κάναμε με τη Dr. Αναστασία Τζούμα και κρατήστε λέξεις, σκέψεις και πεποιθήσεις για μια πιο υγιή και λαμπερή επιδερμίδα, που “φοράει” καθημερινά και συστηματικά SkinCeuticals.

Πώς σχεδιάζεται ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο περιποίησης με προϊόντα SkinCeuticals;

Κάθε θεραπεία στην Tzouma Clinic βασίζεται σ’ ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο. Για να το καταρτίσουμε, κάνουμε κλινική εξέταση και στη συνέχεια εφαρμόζουμε την τρισδιάστατη τεχνολογία απεικόνισης Visia. Για να έχουμε αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων της επιδερμίδας συνδυάζουμε τις signature αποκλειστικές μεθόδους μας με τα προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα της κλινικής και τα επιστημονικά επιτεύγματα της SkinCeuticals.

Πως η νέα κλινική και οι υπηρεσίες SkinCeuticals αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες που παρέχονται στους επισκέπτες της κλινικής;

Η νέα Tzouma Clinic στο Χίλτον έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποτελεί μια όαση μέσα στην πολύβουη καθημερινότητα. Αυτή είναι η καλύτερη βάση για να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη από οποιαδήποτε θεραπεία ομορφιάς. Σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής που το χαρακτηρίζει η άψογη λειτουργικότητα, η πολυτελής άνεση, η εξατομίκευση και η ιδιωτικότητα, προσφέρεται μια μοναδική και ολιστική εμπειρία στον επισκέπτη από την είσοδο του μέχρι τον προγραμματισμό της επόμενης επίσκεψης του. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν ξεχωριστοί χώροι διάγνωσης και συμβουλευτικής για προσωποποιημένη εξυπηρέτηση (Consultation Βooths & Diagnosis dedicated area – Visia Room), 11 δωμάτια θεραπείας, 4 Laser Rooms και βέβαια μία μοναδική πτέρυγα ανακάλυψης και επιλογής εξειδικευμένων προϊόντων περιποίησης με αναβαθμισμένα εργαλεία διάγνωσης δέρματος (Skinscope). Για την αναμονή των πελατών καθώς και για τα χρονικά διαστήματα ανάμεσα στις εφαρμογές προσφέρεται ατομικό booth με αναπαυτικά καθίσματα και τάμπλετ για την ενημέρωση. Επιπλέον, για πρώτη φορά, δύο δωμάτια θεραπείας θα είναι αφιερωμένα στο skincare αποκλειστικά με εφαρμογές της SkinCeuticals και εξαιρετικά signature πρωτόκολλα. Σε αυτούς τους χώρους, έχουν σχεδιαστεί ειδικά displays που προβάλλουν εξειδικευμένα δερμοκαλλυντικά, αλλά και εκπαιδεύουν τους επισκέπτες στα οφέλη και τον τρόπο χρήσης τους.

Πώς συνδέεται η ολιστική προσέγγιση στις θεραπείες της Tzouma Clinic με τα προϊόντα περιποίησης SkinCeuticals;

Πιστεύουμε ότι η φροντίδα δεν σταματάει όταν φεύγει ο ασθενής από το ιατρείο αλλά πρέπει να γίνει τρόπος ζωής, γι’ αυτό και συμπληρώνουμε τα πρωτόκολλα εφαρμογών στο ιατρείο με εξατομικευμένα προγράμματα για το σπίτι με την πολύτιμη βοήθεια των προϊόντων της SkinCeuticals.

Πώς αντιλαμβάνεται ο επισκέπτης τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους Retail, καμπίνες, booths αναμονής;

Για τον επισκέπτη της Tzouma Clinic Χίλτον η παραμονή και μόνο στο χώρο της κλινικής είναι μία αληθινή εμπειρία ευεξίας. Τα booths αναμονής του προσφέρουν την απαιτούμενη ιδιωτικότητα και αίσθηση χαλάρωσης.

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζετε στα προϊόντα αισθητικής δερματολογίας SkinCeuticals;

Καθώς πρεσβεύουμε την καινοτομία, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια, η SkinCeuticals είναι ένας συνεργάτης που μας ταιριάζει απόλυτα. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η ασφάλεια του ασθενούς και η επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Η SkinCeuticals συμπληρώνει την ιατρική μας γνώση και εξειδίκευση με τις κατάλληλες φαρμακευτικές φόρμουλες για τη βελτιστοποίηση της υγείας του δέρματος.

Ποιο είναι το must προϊόν SkinCeuticals που θα προτείνατε για να ξεκινήσει κανείς τη γνωριμία του με το brand;

Θα πρότεινα ένα από τα κορυφαία αντιοξειδωτικά serum της SkinCeuticals αλλά δεν είναι σωστό να αναφερθώ σε κάποιο συγκεκριμένο γιατί οφείλουμε να προτείνουμε με βάση τις ανάγκες του κάθε δέρματος ξεχωριστά.

Το επιτυχημένο μοντέλο της συνδυαστικής χρήσης των προϊόντων SkinCeuticals με αισθητικές πράξεις στη Tzouma Clinic ολοκληρώνεται με την προσθήκη tailor-made βημάτων πριν και μετά την κάθε επέμβαση για μια μοναδική εμπειρία φροντίδας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα