Οροί περιποίησης: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι’ αυτούς, που δρουν άμεσα κι αποτελεσματικά

Οι οροί είναι εκπληκτικά προϊόντα περιποίησης, που ξεχωρίζουν για την υψηλή συγκέντρωσή τους σε δραστικά συστατικά. Εισχωρούν στα βαθύτερα και κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, καθώς περιέχουν ακριβώς αυτά τα δραστικά συστατικά που είναι μικρότερου μοριακού βάρους.

Προσωπικά αγαπώ πολύ τους ορούς περιποίησης. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της περιποίησής μου. Κι επιλέγω κάθε φορά, εποχή και στιγμή ένα διαφορετικό ορό. Κάντε πάντα το ίδιο και επιλέξτε πολλούς και διαφορετικούς ορούς για να έχετε στο μπάνιο και στο μπουντουάρ σας, που θα εστιάζουν κάθε φορά στις εκάστοτε ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Και μιλώντας για ορούς, ιδιαίτερη μνεία εδώ αξίζουν οι οροί της SkinCeuticals. Είναι μία υπέροχη επένδυση για την τελειότερη κι αποτελεσματικότερη περιποίηση. Διεισδύουν βαθιά και δίνουν στην επιδερμίδα όλα όσα έχει πραγματικά ανάγκη. 

Μιλήσαμε με τη Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο Καπελλάρη Αργυρή για τους υπέροχους λοιπόν αυτούς ορούς, που δημιουργούν τα ωραιότερα πρωτόκολλα περιποίησης και επιτρέπουν σε κάθε προϊόν μετά να δράσει ακόμη καλύτερα.

Οι οροί είναι trend ή το επόμενο επίπεδο στην κοσμετολογία;

Οι οροί προσώπου είναι ανάγκη για την υγεία του δέρματος. Η κοσμετολογία εξελίσσεται διαρκώς. Οι οροί έχουν συμπυκνωμένη μορφή ενέργειας που δρα στοχευμένα και σε βάθος.

Τι διαφορά έχει ένας ορός προσώπου από μία κρέμα περιποίησης;

Υπερτερεί οπωσδήποτε της κρέμας σε αποτελεσματικότητα κάνοντας την επιδερμίδα πιο λαμπερή κι ευτυχισμένη.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιούμε ορό για το πρόσωπο;

Αμέσως μετά τον καθαρισμό του προσώπου σε στεγνή επιδερμίδα και μετά ακολουθεί η κρέμα περιποίησης.

Από ποια ηλικία μπορεί κάποιος να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί έναν ορό προσώπου;

Η χρήση ενός ορού δεν έχει ηλικία καθορίζεται μόνο απο τις ανάγκες της επιδερμίδας και φυσικά από την εποχή.

Τι είναι αυτό που διαφοροποιεί τους ορούς της SkinCeuticals από όλους τους άλλους;

Στη SkinCeuticals είναι τέτοια η τεχνογνωσία και η μελέτη που υπάρχουν λύσεις για όλα τα δέρματα και όλες τις ηλικίες, άρα σαν ειδικός ξέρω ότι αυτό που προτείνω έχει κι ένα θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Πώς καταλαβαίνει κανείς αν ένας ορός είναι αποτελεσματικός ή όχι;

Λίγες σταγόνες, 3 για πρόσωπο και άλλες 3 σταγόνες για ντεκολτέ αρκούν καθημερινά για να λειτουργήσει ένας ορός, ειδικά της SkinCeuticals και να δει κάποιος διαφορά στο δέρμα του. Θέλει, όμως κι επιμέλεια και υπομονή για ένα μήνα για να νιώσει τα πιο ορατά αποτελέσματα. Η υφή είναι το πρώτο που θα αλλάξει. Μετά ακολουθούν όλα τα υπόλοιπα.

Πώς συνδυάζονται οι οροί της SkinCeuticals με τις θεραπείες που γίνονται στο ιατρείο;

Ξέρω ότι έχω σύμμαχο την τεχνολογία όταν μετά απο laser θα χρησιμοποιήσω C E Ferulic σαν ισχυρό αντιοξειδωτικό για να αποκατασταθεί η ανάπλαση της επιδερμίδας γρήγορα ή μετά από ενέσιμο υαλουρονικό χρησιμοποιώ H.A. Intensifier με πεπτίδια και τρία διαφορετικά είδη υαλουρονικού για να αποφύγω οίδημα και να διατηρήσω περισσότερο καιρό το αποτέλεσμα.

Έχω επίσης σύμμαχο στις πανάδες όταν με το Discoloration Defense με τη δύναμη του τρανεξαμικού (που διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που καταπραΰνουν το δέρμα και βοηθούν στην αναπλήρωση και την άμυνα του φυσικού φραγμού του) και σε συνδυασμό με ενέσιμη λευκαντική θεραπεία ακόμα και το καλοκαίρι αντιμετωπίζω ακόμη και τα πιο δύσκολα και επίμονα μελάσματα.

Πώς μπορεί να συνδυαστεί ένας ορός SkinCeuticals με άλλα προϊόντα καθημερινής φροντίδας;

Οι συνδυασμοί είναι άπειροι όσο και οι ανάγκες που θεραπεύουμε στο ιατρείο γιατί κάθε δέρμα και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Πάντα, η χρήση των σωστών ορών αναβαθμίζει το αποτέλεσμα. Όλα είναι στο συνδυασμό.

Ποιοί οροί από τη SkinCeuticals μπορούν να συνδυαστούν και να χρησιμοποιηθούν καθημερινά;

Για πρωί και ιδίως για μήνες με ηλιοφάνεια χρειάζεται αντιοξείδωση, ορό με βιταμίνη C σταθερή μορφής, είτε σε ξηρό δέρμα ο  C E Ferulic, είτε σε δέρμα μεικτό με πανάδες ο Phloretin CF, είτε αν έχει τάση για ακμή o Silymarin CF με εκχύλισμα γαϊδουράγκαθο. 

Αν οι ανάγκες πάλι είναι πολλές προτείνω να εφαρμόζεται η κορεατική τεχνική του layering, θα μπουν δυο οροί και μετά το πρωί το αντιηλιακό και το βράδυ μετά τον ορό η κρέμα.

Εσείς ποιους ορούς από τη SkinCeuticals έχετε ξεχωρίσει;

Δύσκολα να ξεχωρίσω κάποιους ορούς της SkinCeuticals, καθώς όλοι τους δουλεύουν υπέροχα και είναι πιστοί συνεργάτες!

Ο Retexturing Activator είναι ένας αγαπημένος πολυχρηστικός ορός για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος. Προσφέρει λείανση και δεν προκαλεί ερεθισμό.

Kαι ο C E Ferulic είναι ιδανικός για πιο ώριμες επιδερμίδες, δίνει άμεση ανακούφιση και προστασία από το περιβαλλοντολογικό στρες.

Επιλέγω από κάθε εταιρεία τα πιο δυνατά συστατικά γιατί θέλω το καλύτερο αποτέλεσμα για τους ασθενείς μου και με τη SkinCeuticals έχω τον πιο ισχυρό σύμμαχο.

Το μυστικό για ένα υγιές δέρμα είναι στην εξατομίκευση της θεραπείας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα