Αυτό είναι – στα σίγουρα – το μέλλον της εξατομικευμένης περιποίησης

Για εσάς που θέλετε όχι απλά κάτι διαφορετικό, αλλά τελείως μοναδικό σε προσέγγιση για πιο λαμπερή και σφριγηλή επιδερμίδα εδώ είστε! Για πρώτη φορά, η SkinCeuticals, συνδυάζει την τεχνολογία και την επιστήμη προσφέροντας ένα αποτελεσματικό πλάνο διόρθωσης (που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει) και εξελίσσεται μαζί με το δέρμα.

Το CUSTOM D.O.S.E της SkinCeuticals είναι ένα τέτοιο επαναστατικό προϊόν γιατί έχει τη διάγνωση από τον ειδικό, που όχι απλά μελετά και γνωρίζει το δέρμα όσο κανείς άλλος, αλλά έχει την απόλυτη εξειδίκευση σ’ αυτό κι ό,τι το αφορά. “Είναι μια απόλυτα εξατομικευμένη περιποίηση που είναι must για κάθε τύπο επιδερμίδας, κάθε ηλικία και κάθε ανάγκη”, επισημαίνει στο InStyle η Dr. Margarita Vergolia, που το έχει αποκλειστικά στο ιατρείο της.

Το μυστικό, αλλά και η φήμη τoυ πλάνου θεραπείας CUSTOM D.O.S.E της SkinCeuticals έχει σπουδαία ιστορία, καθώς περιλαμβάνει 13 δραστικά συστατικά, επιλεγμένα για την αναγνωρισμένη αποτελεσματικότητά τους, ενάντια στις δυσχρωμίες, την ανομοιομορφία, και τα σημάδια γήρανσης. Έτσι το αποτέλεσμα είναι ένας εξατομικευμένος διορθωτικός ορός, που δημιουργήθηκε μετά από εκτεταμένες έρευνες, σε περισσότερους από 250 συνδυασμούς χαρακτηριστικών και αναγκών του δέρματος.

Yποκλίνομαι και προσωπικά στο πλάνο θεραπείας CUSTOM D.O.S.E. Κάθε συστατικό του, μάλιστα, έχει ημερομηνία λήξης, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη φρεσκάδα της σύνθεσης.

Πιστεύω λοιπόν ότι με το CUSTOM D.O.S.E το skincare φαίνεται να περνάει σ’ ένα άλλο επίπεδο. Η εποχή άλλωστε σηκώνει αλλαγές. Προτείνω να θελήσετε να αλλάξετε κι εσείς συνήθειες στην περιποίηση και στο τελετουργικό αυτής και είμαι σίγουρη ότι θα δείτε άμεσα διαφορά στην επιδερμίδα σας, στην υφή, αλλά και στην όψη της.

Αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμη κάποιο προϊόν SkinCeuticals και θέλετε να ξεκινήσετε από το επαναστατικό και απόλυτα εξατομικευμένο CUSTOM D.O.S.E η Dr. Margarita Vergolia έχει την παρότρυνση: “Είναι ιδανικό ξεκίνημα στον κόσμο της SkinCeuticals, καθώς έτσι θα συνειδητοποιήσει κανείς τη δυναμική της τεχνογνωσίας και της επιστήμης, που κρύβεται πίσω από αυτό το εκπληκτικό brand. Επίσης, είναι τόσο customize, που μπορεί να συνδυαστεί με όποιο προϊόν κι αν χρειαστεί.”

Με τη σκέψη, την πεποίθηση και το ρεπορτάζ ότι η SkinCeuticals είναι top στους ορούς, αυτός ο ορός που φέρει το όνομα CUSTOM D.O.S.E και βρίσκετε αυτή τη στιγμή στο ιατρείο της εκπληκτικής Dr. Margarita Vergolia είναι πραγματικά θαυματουργός για την τόνωση, σύσφιξη και λάμψη της επιδερμίδας!

Αναρωτιέστε, πότε χρησιμοποιείται ιδανικά; Κρατήστε την απάντηση της γιατρού: “Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το πρωί και το βράδυ, ανάλογα με την επιθυμία της στόχευσης. Η ρετινόλη χρησιμοποιείται για παράδειγμα μόνο βράδυ κι ανάλογα πάντα με το πόσο δυνατό θέλω να φτιάξω το σχήμα και το συνδυασμό.”

Aν μπορεί να συνδυαστεί με άλλα προϊόντα περιποίησης; Οι λέξεις της τοποθετούν ξεκάθαρα το CUSTOM D.O.S.E σε μια αριστουργηματική θέση και λόγω της προηγηθείσας διάγνωσης, που γίνεται πάντα: “Έρχεται να ενισχύσει το ό,τι! Ενυδάτωση, σύσφιξη, αντιγήρανση, πανάδες κ.α. Μπορώ να αντικαταστήσω μαζί του την ενυδάτωση, να τη συνδυάσω κιόλας, να την ενισχύσω, να κάνω εύκολο το σχήμα της περιποίησης, να το κάνω εύχρηστο και να αντικαταστήσω τον ορό. Το CUSTOM D.O.S.E είναι επίσης τέλειο για διακοπές, καλύπτοντας πολλές ανάγκες σ’ ένα μόνο προϊόν”, μας λέει η ίδια.

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ CUSTOM D.O.S.E ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Είτε είναι η πρώτη σας γνωριμία με το CUSTOM D.O.S.E είτε όχι, αρχικά συζητάτε τους στόχους σας με τη δερματολόγο, η οποία και θα σας προσφέρει τη σωστότερη διάγνωση αξιολογώντας τους βιολογικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες, που καθορίζουν και επηρεάζουν συγκεκριμένα το δικό σας δέρμα. Κατά τη διάγνωση αυτή αξιολογούνται οι τύποι δυσχρωμιών, η θαμπάδα, οι κηλίδες από τον ήλιο, αλλά και τα σημάδια γήρανσης & ανομοιομορφίας, οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες και φυσικά η όποια εμφάνιση ατελειών. Στο τέλος της αξιολόγησης σας προτείνετε ένα πλάνο θεραπείας που περιλαμβάνει το διορθωτικό ορό CUSTOM D.O.S.E με τα ανάλογα συστατικά και το αντίστοιχο πρόγραμμα περιποίησης. Κι εσείς μετά προσαρμόζετε τον ορό σας σε βάθος χρόνου, ανάλογα με την πρόοδο του δέρματός σας, τις αλλαγές της εποχής, και τις προγραμματισμένες αισθητικές διαδικασίες.

H επανάσταση στην εξατομικευμένη περιποίηση είναι αυτή εδώ! Με οδηγό τη διάγνωση που προηγείται είτε στο ιατρείο μετά από δεμοανάλυση, είτε virtual ο συνδυασμός υλικών και συστατικών σε συνδυασμό με τη δοσολογία καθορίζει ακόμη μία προστιθέμενη αξία στις εκπληκτικές δυνατότητες του προιόντος. 

Στον πυρήνα του πλάνου θεραπείας CUSTOM D.O.S.E βρίσκεται η απόλυτη δέσμευση για αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Πάνω από 300 άτομα συμμετείχαν σε σειρά κλινικών μελετών, οι οποίες κατέδειξαν κατά μέσο όρο 33% βελτίωση στην υφή του δέρματος, 18% βελτίωση στην λάμψη του και 17% βελτίωση στην υπερμελάγχρωση. Κάθε συστατικό που εμπεριέχεται στη σύνθεση του D.O.S.E είναι αποδεδειγμένα ασφαλές και αποτελεσματικό σε διαφορετικούς τύπους και τόνους δέρματος.

Το εξίσου τέλειο με το CUSTOM D.O.S.E είναι ότι ετοιμάζεται αποκλειστικά για εσάς σε λιγότερο από 10 λεπτά! Και είναι ένα προϊόν περιποίησης, που μπορείτε εύκολα να αξιολογήσετε! Σε 3 µήνες χρήσης μπορείτε να παρατηρήσετε την πρόοδο του δέρµατός σας και στη συνέχεια να δείτε ένα επόμενο πρωτόκολλο.

D.O.S.E: ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Πάνω από 85.000 γραμμές κωδικοποιημένων δεδομένων αναλύονται κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής αξιολόγησης του δέρματος μέσω ενός tablet. 1.227 μηχανικά μέρη διανέμουν και αναμειγνύουν τον ορό. 1.200 περιστροφές το λεπτό αποδίδουν συνθέσεις βιομηχανικής ποιότητας. 300 άτομα έχουν συμμετάσχει σε κλινικές δοκιμές ασφάλειας, αποτελεσματικότητας ή αντίληψης για το προϊόν. Πάνω από 250 συνδυασμοί χαρακτηριστικών του δέρματος ελήφθησαν υπόψη κατά την επιλογή των κύριων συστατικών. 34 συνθέσεις διαφορετικής συγκέντρωσης επιλέχθηκαν για τη δύναμή τους να στοχεύουν τις δυσχρωμίες, την ανομοιομορφία, και τα σημάδια γήρανσης. 13 δραστικά συστατικά σε υψηλή συγκέντρωση βρίσκονται στα χέρια του ειδικού, και έπεται συνέχεια.

Το CUSTOM D.O.S.E της SkinCeuticals έχει ήδη ταράξει την κοσμετολογία. Πρόκειται για μία μοναδική σύνθεση, επιλεγμένη ειδικά για το δικό σας δέρμα. Η Dr. Margarita Vergolia επισημαίνει: “Αυτό το πλάνο θεραπείας, μ΄ ένα τέτοιο διορθωτικό ορό surmesure στοχεύει στο αποτέλεσμα που θέλετε για το δέρμα σας και με το CUSTOM D.O.S.E το αποτέλεσμα το βλέπετε άμεσα!”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα