Η ταινία της εβδομάδας (13/2): «Μια χειμωνιάτικη ιστορία»

Η ιδανικότερη επιλογή για την παραμονή της γιορτής των ερωτευμένων, η ταινία που σας προτείνουμε μας καλεί να ζήσουμε μια αυθεντική ιστορία αγάπης με πολλά παραμυθένια στοιχεία και ας ελπίσουμε, happy end!

Tοποθετημένο σε μια μυθική, Νέα Υόρκη, το φιλμ είναι βασισμένο στην βαθιά αλληλεπίδραση που μπορεί να ενώνει το πεπρωμένο μας, με αυτό ενός άλλου ανθρώπου, στα θαύματα που συμβαίνουν καθημερινά στις ζωές μας αλλά και στην αιώνια μάχη των αντιθέτων, του καλού και του κακού.

Ο Peter Lake (Colin Farrell), είναι ένας ταλαντούχος κλέφτης που εκεί που δεν το περιμένει συναντά την μεγάλη αγάπη στο πρόσωπο της Beverly Penn (Brown Findlay), μιας νεαρής γυναίκας με αριστοκρατική καταγωγή και φαινομενικά προδιαγεγραμμένο μέλλον, αφού πάσχει από μια ανίατη πάθηση που σταδιακά την οδηγεί προς το θάνατο. Οι δυνάμεις που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει ο Peter για να αλλάξει τη μοίρα της, θα αποδειχθούν πολύ πιο ισχυρές από ότι μπορούμε να φανταστούμε και εν τέλει μόνο ο ίδιος ο χρόνος θα αποφασίσει για την έκβαση της ιστορίας.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο trailer.

Διαβάστε επίσης – Athens Carnival Party: Το μεγαλύτερο αποκριάτικο event της πόλης στο Γκάζι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα