Σφριγηλό στήθος με 4 απλές ασκήσεις – Ώρα να απογειώσετε το ντεκολτέ σας
Ασκήσεις γυμναστικής
Credit: BRIANNA JOYE/Instagram

Το στήθος είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα σημεία του σώματος που ενδιαφέρει κάθε γυναίκα. Με τα χρόνια και λόγω πολλών παραγόντων, όπως για παράδειγμα αυξομειώσεις στο βάρος ή εγκυμοσύνες, το στήθος αλλάζει και η αλλαγή είναι προς το… χειρότερο.

Πολλές γυναίκες μετά τη γέννα έρχονται ξαφνικά αντιμέτωπες με μία άλλη εικόνα με το στήθος τους να μην θυμίζει σε τίποτα αυτό πριν από την εγκυμοσύνη. Αν σας ενδιαφέρει να διορθώσετε το πεσμένο και μαλακό στήθος σας χωρίς να καταφύγετε στο νυστέρι υπάρχει τρόπος. Αρκεί να αφιερώσετε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας καθημερινά.

Η fitness instructor Brianna Joye που μετρά περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers στο Instagram δείχνει 4 απλές ασκήσεις για beginners που μπορεί να κάθε γυναίκα στο σπίτι της. Η ίδια προτείνει 3 σετ Χ 12 επαναλήψεις για κάθε άσκηση.

Το βίντεο με 4 απλές ασκήσεις για σφριγηλό στήθος

Φυσικά μην περιμένετε θαύματα από την μία μέρα στην άλλη αλλά δείξτε υπομονή και επιμονή. Μέρα με τη μέρα και μήνα με τον μήνα θα δείτε το στήθος σας να αλλάζει και να γίνεται ολοένα πιο σφριγηλό και στητό.

Στη συνέχεια μπορείτε να μεταβείτε στο επόμενο στάδιο δυσκολίας με ασκήσεις που βοηθούν στην ανόρθωση του στήθους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα