Φυσική ανόρθωση στήθους με αυτές τις 5 ασκήσεις pilates στο σπίτι
Ασκήσεις pilates για φυσική ανόρθωση στήθους
Credit: 123RF

Το γυναικείο στήθος είναι ένα από τα σημεία του σώματος το οποίο καθώς περνούν τα χρόνια αλλάζει και όχι προς το καλύτερο. Τις περισσότερες φορές η ξαφνική αλλαγή έρχεται έπειτα από εγκυμοσύνη και γέννα.

Η αλλαγή αυτή με το στήθος να βαραίνει και να «πέφτει» δεν αρέσει στις γυναίκες που συχνά αναζητούν λύσεις για ανόρθωση.

Ο μοναδικός ίσως τρόπος για να κάνετε ανόρθωση στο στήθος σας με φυσικό τρόπο είναι μέσα από τη γυμναστική. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει χρόνος για να επισκεφτείτε το γυμναστήριο, όπως θα ήταν το ιδανικό, υπάρχει τρόπος να τα καταφέρετε μόνες σας με μία σειρά από ασκήσεις στο σπίτι.

5 ασκήσεις γυμναστικής για φυσική ανόρθωση στήθους

Το παρακάτω βίντεο στο TikTok περιέχει μία σειρά από απλές ασκήσεις pilates για το στήθος που μπορεί να κάνει κάθε μία μόνη της. Ο μόνος εξοπλισμός που χρειάζεστε είναι βαράκια.

@maiafitness Want a natural booblift/perkier boobs? Try these 5 exercises that will help tone, firm and lift those 🍒 #boobexecises #pilates #pilatesworkout #pilatesinstructor #pilateslovers #pilatesbody #pilatestiktok #pilatestok #pilatesprincess #pilatesgirl #chestworkout #chestexercise #chestexercises #chestexercisesusingdumbbell #dumbbellworkout #dumbbells #workout #workoutplan #workoutplanwomen #gym #fitness #viral #fittok #gymfyp ♬ Promiscuous – Nelly Furtado

Η instructor προτείνει 15 επαναλήψεις για κάθε άσκηση ωστόσο αυτό εξαρτάται και από τα κιλά που έχουν τα βαράκια σας.

Ιδανικά ξεκινήστε με βαράκια των 2kg και αν δεν είστε σε καλή φόρμα, μπορείτε για αρχή να κάνετε 10 επαναλήψεις. Σταδιακά, όσο θα δυναμώνετε, αυξάνετε τον αριθμό αλλά και τους κύκλους των ασκήσεων, φτάνοντας να κάνετε 3 φορές κάθε άσκηση Χ 15 επαναλήψεις.

Τέλος θυμηθείτε, πως στο pilates δεν κάνουμε γρήγορες κινήσεις αλλά εκτελούμε κάθε άσκηση με αργό και σταθερό ρυθμό, εισπνέοντας από το μύτη και εκπνέοντας από το στόμα.

Μην χάνετε χρόνο! Καλή αρχή με αποφασιστικότητα και προσήλωση στον… στόχο σας!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα