Ποια διάσημη ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;
Η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου σε παιδική ηλικία
Credit: Peggy Stathakopoulou/instagram

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι σήμερα διάσημη ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης. Η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση έγινε το 1983, στην -τολμηρή για τα δεδομένα της τότε εποχής σειρά της ΕΡΤ, “Η κάθοδος”.

Ακολούθησαν πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε σειρές που άφησαν εποχή.

Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Η αλήθεια είναι πως με μία πιο προσεκτική ματιά, η εικόνα της σήμερα θυμίζει πάρα πολύ το κοριτσάκι στην φωτογραφία αφού τόσο το βλέμμα της όσο και τα χαρακτηριστικά της έχουν παραμείνει ίδια με το πέρασμα των χρόνων.

Για όσους δεν μπόρεσαν να μαντέψουν, πρόκειται για την Πέγκυ Σταθακοπούλου. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία είχε αναρτήσει η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram στο παρελθόν.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Είναι παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Καλδή και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Χριστίνα.

Ένας από τους ρόλους που την έχει σημαδεύσει είναι αυτός στην αστυνομική – ρομαντική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη “Ταύρος με Τοξότη“.  Μαζί με τον Γιάννη Βούρο θεωρούνται ένα από τα πιο ταιριαστά τηλεοπτικά ζευγάρια.

Πρωταγωνίστησε επίσης σε πολλές βιντεοταινίες.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα