Ποιος διάσημος ηθοποιός είναι ο μικρός μαθητής της φωτογραφίας
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μαθητής δημοτικού
Credit: Nikos polyderopoulos/Instagram

Ο μικρός μαθητής της φωτογραφίας μεγάλωσε και σήμερα είναι διάσημος ηθοποιός. Αυτή την περίοδο το όνομά του συζητείται έντονα λόγω της απομάκρυνσής του από θεατρική παράσταση και μάλιστα ενώ διανύει την πιο δύσκολή φάση της ζωής του.

Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;

Όπως πιθανόν σωστά μαντέψατε, το αγοράκι της κλασικής σχολικής φωτογραφίας είναι ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από το 1994, όταν ο γνωστός ηθοποιός ήταν μαθητής δημοτικού. Ο ίδιος είχε γράψει τότε: «Σε αυτή την φωτογραφία ήμουν ο χειρότερος μαθητής της τάξης. Ή Τουλάχιστον έτσι έλεγαν οι δάσκαλοί μου. Έλεγαν, θυμάμαι, πως δεν θα μάθω γράμματα ποτέ και πως δεν θα τα καταφέρω στη ζωή μου.
Όμως, γνώριζα το πιο σημαντικό… Γνώριζα να ονειρεύομαι!»
.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχασε ανήμερα των Χριστουγέννων το μικρότερο αδελφό του. Ο ξαφνικός θάνατος του Παντελή Πολυδερόπουλου σε ηλικία 28 ετών συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο ηθοποιός έχει άλλα δύο αδέλφια τον Πάρη και τον Παναγιώτη. Τα τέσσερα αδέλφια ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους και η τελευταία τους κοινή ανάρτηση ήταν το περασμένο καλοκαίρι.

Επιστρέφοντας από το μνημόσυνο του αδελφού του, ο ηθοποιός ενημερώθηκε πως δεν θα είναι του χρόνου στην παράσταση “Μάρτυρας Κατηγορίας” στην οποία πρωταγωνιστεί.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα