Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Η πιο σκληρή κριτική που έχω δεχτεί είναι …»
Η Πέγκυ Σταθακοπούλου με την κόρη της
Η Πέγκυ Σταθακοπούλου με την κόρη της στη Θεσσαλονίκη. Credit: peggy.stathakopoulou/Instagram

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την κόρη της, την εξωτερική της εμφάνιση και τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Με την κόρη μου συναντιόμαστε κάνοντας ταξίδια, γιατί πλέον έχει τη δική της ζωή. Αισθάνομαι ασφάλεια μαζί της και της λέω πάντα την αλήθεια. Είναι πρότυπο για εμένα, τη θαυμάζω. Θυμάμαι, πάθαινα μικρές κρίσεις πανικού, όταν δεν απαντούσε όταν την έπαιρνα τηλέφωνο».

Είμαι φοιτήτρια παράλληλα με την κόρη μου. Σπουδάζω Ιστορία Ευρωπαϊκού Πολιτισμού και εκείνη Ιατρική. Πάντα έλεγα πως όταν μεγαλώσω και έχω χρόνο θέλω να σπουδάσω και άλλα πράγματα. Νιώθω πάρα πολύ νέα. Έχω να μάθω, να δω και να ζήσω πολλά πράγματα», είπε αρχικά η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Και συνέχισε: “Πολλές φορές παλιότερα κρίθηκα άδικα ως προς την εξωτερική μου εμφάνιση. Η πιο σκληρή κριτική που έχω δεχτεί είναι πως «περιφέρω» την εμφάνιση μου πάνω στην σκηνή. Μία γυναίκα μπορεί να είναι αιωνίως όμορφη, με την έννοια της γοητείας που ασκεί. Κάθε γυναίκα έχει ανάγκη να την φλερτάρει κάποιος και να το αποδέχεται με χαρά και χωρίς ενοχή”.

Για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Πέγκυ Σταθακοπούλου τόνισε: «Λάτρευα την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν μεγάλη μου τύχη που δούλεψα δίπλα της. Ήταν πολύ ευαίσθητη και χαρισματική. Με την Αλίκη μιλούσαμε σαν κορίτσια, αυτό που κρατάω από εκείνη είναι η συναισθηματική της δοτικότητα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα