Το βιβλίο «Μυστικός Κρίκος» είναι η λογοτεχνική παρηγοριά στην απόγνωση των καιρών

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, η Λιλή Μαυροκεφάλου έχει βραβευτεί από την «Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών» και τη «Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά» και σήμερα επανέρχεται στον κόσμο της λογοτεχνίας με ένα μυθιστόρημα που σε βάζει κατευθείαν μέσα στην ιστορία.

Η ΠΛΟΚΗ

Η νεαρή δημοσιογράφος Ιφιγένεια, με την τραυματική παιδική ηλικία και τη δίψα της για αγάπη –που κρύβει επιμελώς κάτω από μια μάσκα κυνισμού και πρόκλησης– αναζητά την ψυχική λύτρωση και το ερέθισμα να πει ένα γενναιόψυχο «ναι» στη ζωή. Με αφορμή το ρεπορτάζ της για την αναγέννηση ενός ερημωμένου, ορεινού χωριού, θα συναντήσει μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Η μεταδοτική ζεστασιά κι οι αμοιβαίες εξομολογήσεις τους θα επιδράσουν λυτρωτικά στην Ιφιγένεια, που θα νιώσει πως απελευθερώνεται από το φορτίο της και βρίσκει πια την Ιθάκη της. Δεν υποψιάζεται καν όμως, πως  κάποιος μυστικός κρίκος τη συνδέει με αυτή την άγνωστη αλλά και την τόσο οικεία φιγούρα της Άννας.

Μια ιστορία για το κουράγιο και την αγωνιστικότητα, τη φιλία και την αγάπη, ενάντια στην απόγνωση των καιρών.

Το βιβλίο μπορείτε να βρείτε στα βιβλιοπωλεία αλλά και στο διαδικτυακό κατάστημα των εκδόσεων Κομηνός ή καλώντας στο 2130434485.