«Ήρωες για μία μέρα» – Εικαστική έκθεση στο Ναύπλιο
Hρωες για μια ημέρα Έκθεση στο Ναύπλιο
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μια σημαντική εικαστική έκθεση εγκαινιάζεται το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024, στις 7:30 μμ, στο Παράρτημα Ναυπλίου του Πολεμικού Μουσείου, με έργα διακεκριμένων Ελλήνων ζωγράφων και γλυπτών, στο φόντο της εθνικής επετείου. 

Τίτλος της έκθεσης, που επιμελείται ο ομότιμος καθηγητής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μάνος Στεφανίδης και αποτελεί προϊόν συνεργασίας του Πολεμικού Μουσείου και του Δήμου Ναυπλιέων, με τη χορηγία του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», είναι «Ήρωες για μία μέρα», καθώς οι δημιουργοί όλων των έργων που παρουσιάζονται σε όσους κατοικούν ή θα επισκεφτούν την ιστορική πόλη της Ελληνικής Επανάστασης αποτίουν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, φόρο τιμής στους Ήρωες του χθες. 

Εικαστική έκθεση στο Ναύπλιο
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην έκθεση, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συμμετέχουν με έργα τους οι δημιουργοί Χρήστος Αντωναρόπουλος, Θανάσης Μακρής, Θόδωρος Παπαγιάννης, Νίκος Γιώργος Παπουτσίδης, Κώστας Σπυριούνης και Παναγιώτης Τανιμανίδης. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί έως τις 21 Απριλίου 2024 στο Παράρτημα Ναυπλίου του Πολεμικού Μουσείου και στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού (Κωνσταντινουπόλεως 6, όπισθεν Βουλευτικού).

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα