Αυτή είναι η νέα καμπάνια του serum της Shiseido που πουλιέται κάθε 7 δευτερόλεπτα

Η νέα καμπάνια της Shiseido #ΜeAndYou αναδεικνύει αυτή τη δύναμη της ομορφιάς που πηγάζει από την εσωτερική μας λάμψη. Γιατί η εσωτερική μας δύναμη, είναι η ενέργεια που κινεί τον κόσμο γύρω μας.

H Akimoto Kozue (@akimoto_kozue) και η Βaya Kolarikova (@bayakolarikova), πρωταγωνίστριες της νέας καμπάνιας, εμπιστεύονται τη δύναμη και την λάμψη της επιδερμίδας τους στο πανίσχυρο δίδυμο Ultimune.

Το Ultimune Power Infusing Concentrate, το #1 Serum της Shiseido, σε συνδυασμό με το Ultimune Eye Power Infusing Concentrate, αποτελούν την ημερήσια δόση ομορφιάς και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ρουτίνας περιποίησης. Εμπλουτισμένα με την προηγμένη ImuGeneration Technology ενδυναμώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα ενώ συγχρόνως προλαμβάνουν τις μελλοντικές φθορές που προκαλούν την ορατή γήρανση. Με καθημερινή χρήση, η επιδερμίδα ανακτά την εσωτερική της απαλότητα, φωτεινότητα και σφριγηλότητα.

Αυτό ακριβώς πιστοποιούν τα 179 διεθνή βραβεία ομορφιάς που έχει στην συλλογή του το Ultimune Power Infusing Concentrate, ενώ έχει αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς 1 Ultimune πωλείται κάθε 7 δευτερόλεπτα!