Βασίλισσα Ελισάβετ: Τέλος στην περίοδο πένθους – Αλλαγή σελίδας για τη βασιλική οικογένεια
Photo by Tim Graham Photo Library via Getty Images

Μόλις ολοκληρώθηκε η επίσημη περίοδος πένθους, μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, μια νέα εποχή ξεκινά για τη βασιλική οικογένεια.

Ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής στο Instagram σηματοδότησε αυτήν τη νέα εποχή, ανακοινώνοντας το τέλος της περιόδου πένθους για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ – και αλλάζοντας την εικόνα προφίλ με φωτογραφία του βασιλιά και της συζύγου του.

Mετά τον θάνατο της βασίλισσας στις 8 Σεπτεμβρίου, το έθνος και η βασιλική οικογένεια τήρησαν περίοδο πένθους έως την ημέρα της κηδείας της, στις 19 του μήνα. Και ενώ η ζωή για τους περισσότερους επανήλθε στην κανονικότητά της μετά την κηδεία, η βασιλική οικογένεια διατήρησε την περίοδο πένθους για άλλες 8 μέρες, αφού η αείμνηστη Ελισάβετ ετάφη στο Ουίνδσορ.

Ωστόσο, ο λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Instagram ανακοίνωσε ότι η επίσημη περίοδος πένθους έληξε σήμερα το πρωί και σηματοδότησε μια αλλαγή στο περιεχόμενο που θα ανεβάζει τώρα.

Ο λογαριασμός ανέφερε: “Η περίοδος του βασιλικού πένθους μετά τον θάνατο της Αυτής Μεγαλειότητας βασίλισσας Ελισάβετ έχει πλέον τελειώσει. Ο λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας θα συνεχίσει να αντικατοπτρίζει το έργο του βασιλιά, της βασιλικής συζύγου και άλλων μελών της Βασιλικής Οικογένειας, καθώς και να θυμάται τη ζωή και το έργο της βασίλισσας Ελισάβετ”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα