Η Ρούλα Κορομηλά με μια οργισμένη ανάρτηση ξέσπασε για την απάτη με τη ΜΚΟ, τα μέλη της οποίας κατηγορούνται ότι υφάρπαζαν χρήματα από εράνους για παιδιά με σοβαρές ασθένειες. Όπως αναφέρει στο Insta Story που ανέβασε η γνωστή παρουσιάστρια η δικαιοσύνη οφείλει να είναι αμείλικτη προς τους υπεύθυνους, των οποίων η απληστία σκότωσε το μέλλον των παιδιών.
Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά
“Σε αυτά τα παράσιτα που έκλεψαν το δικαίωμα στη ζωή από παιδιά που έδιναν την πιο σκληρή μάχη, η δικαιοσύνη οφείλει να είναι αμείλικτη. Κανένα ελαφρυντικό.
Η επιτομή της απανθρωπιάς και ηθικής εξαθλίωσης πρέπει να καταδικάζεται πριν μετατραπεί σε κανονικότητα. Η απληστία αυτών που σκότωσαν το μέλλον των παιδιών και η καπηλεία της ανθρώπινης αλληλεγγύης πρέπει να ξεριζωθούν οριστικά. Να προστατευτεί η αξιοπρέπεια και η ελπίδα της κοινωνίας μας”, έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στην ανάρτησή της.
