Βασιλιάς Κάρολος: Παρουσίασε το μονόγραμμά του που θα αντικαταστήσει της βασίλισσας Ελισάβετ
Credit: The Royal Family/ Instagram

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ έχει νέο έμβλημα. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ παρουσίασαν το νέο μονόγραμμα, καθώς ο Κάρολος είναι η κεφαλή του κράτους για τρίτη εβδομάδα, μετά τον θάνατο της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ.

Το μονόγραμμα δείχνει το στέμμα πάνω από το αρχικό γράμμα του ονόματός του “C” (Charles) “μπλεγμένο” με ένα “R” για τον ρεξ (λατινικά σημαίνει βασιλιάς, που χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τον μονάρχη που χρονολογείται από τον 12ο αιώνα), με το “III” μέσα στο “R”. Σύντομα θα γίνει κοινός τόπος όπου εμφανίζονται βασιλικά σύμβολα, αντικαθιστώντας τα διακριτικά «ERII» της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μερικές από αυτές τις αλλαγές θα είναι σταδιακές, λένε αξιωματούχοι των Ανακτόρων, αλλά οι σφραγίδες ταχυδρομείου σε όλη την αλληλογραφία που φεύγουν από το Μπάκιγχαμ θα ξεκινήσουν την Τρίτη. Το έμβλημα θα εμφανίζεται επίσης στα κρατικά έγγραφα και τελικά στα γνωστά κόκκινα γραμματοκιβώτια σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και στην αλληλογραφία στις κυβερνητικές υπηρεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα