Στην αντεπίθεση ο Harry και η Meghan – Μετά το βασιλικό πορτρέτο, δίνουν στη δημοσιότητα τις δικές τους φωτογραφίες
Credit: misanharriman/instagram

Ο βασιλιάς Κάρολος ήταν ξεκάθαρος. Τόσο στο πρώτο του μήνυμα ως μονάρχης όσο και στο πρώτο επίσημο πορτρέτο, που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες.

Αγαπάμε τον Harry και τη Meghan, που χτίζουν τη ζωή τους στο εξωτερικό” ήταν τα λόγια του, ενώ δύο εβδομάδες μετά πόζαρε στο πλευρό της βασιλικής συζύγου και του διαδόχου του πρίγκιπα William και της συζύγου του, Kate Middleton, δείχνοντας ακριβώς το λιτό σχήμα της μοναρχίας που επιθυμεί.

Credit: The Royal Family/Instagram

Η ουσία είναι ότι ο Harry και η Meghan επέλεξαν να μην ανήκουν σ’ αυτό το σχήμα ή μπορεί και τα γεγονότα να οδηγούσαν από μόνα τους σ’ αυτήν την έκβαση, αν δούμε και την περίπτωση της βασιλικής οικογένειας στη Δανία. To σίγουρο είναι ότι ο βασιλιάς με τη σύζυγό του και το πριγκιπικό ζεύγος είναι ο πυρήνας της μοναρχίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μέρες μετά την επιστροφή τους στις ΗΠΑ και αφού έληξε η περίοδος πένθους για τη βασίλισσα Ελισάβετ, ο Harry και η Meghan έδωσαν στη δημοσιότητα τις δικές τους φωτογραφίες, στέλνοντας και αυτοί με τη σειρά τους το δικό τους μήνυμα ότι συνεχίζουν τη ζωή τους όπως ακριβώς ήθελαν. Το ζευγάρι παρευρέθη στη Σύνοδο One Young World στο Μάντσεστερ, μέρες πριν από τον θάνατο της βασίλισσας και τώρα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες.

Η στάση θυμίζει τη φωτογράφιση του ζευγαριού το 2021 στο περιοδικό Time, στην οποία η Meghan στεκόταν στο κέντρο και ο Harry πίσω της, με ένα χέρι ακουμπισμένο στον ώμο της.

Οι φωτογραφίες των Σάσεξ τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο διασημοτήτων Misan Harriman, διευθυντή του Southbank Center και φίλο του ζευγαριού που έχει τραβήξει φωτογραφίες διασημοτήτων όπως η Rihanna, ο Stormzy, ο Tom Cruise και ο Giorgio Armani.

Τις δημοσίευσε στο διαδίκτυο χθες το βράδυ – μέρες μετά την κυκλοφορία του επίσημου πορτρέτου των αποκαλούμενων “New Fab Four” και αποτελούν την απάντηση των Σάσεξ.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα