Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Σε αναζήτηση νέας στέγης – Γιατί φεύγουν από το Μοντεσίτο

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετακομίζουν από το Μοντεσίτο.

Σύμφωνα με τη Santa Barbara News-Press, το ζευγάρι αναζητεί σπίτι καθώς το δικό τους λέγεται δεν τους εξυπηρετεί πλέον. Έτσι ενδέχεται να μετεγκατασταθεί στην κοινότητα του Hope Ranch.

Το Hope Ranch είναι μια ιδιωτική κοινότητα περίπου 10 μίλια μακριά από το Μοντεσίτο, όπου ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ μετακόμισαν τον Μάρτιο του 2020 με τον γιο τους, Archie, τώρα 3 ετών.

Η πιθανή νέα γειτονιά της τετραμελούς οικογένειας δεν διαθέτει απλώς ένα country club μόνο για μέλη και ένα κλαμπ γκολφ, αλλά περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση σε γήπεδα τένις, χώρους για πικνίκ και ένα δίκτυο ιππικών μονοπατιών. Τα σπίτια στην περιοχή φέρεται να φθάνουν τα 22 εκατομμύρια δολάρια. Το δημοσίευμα δεν ξεκαθαρίζει αν ο πρίγκιπας και η σύζυγός του έχουν ήδη αγοράσει ένα νέο σπίτι εκεί ή απλώς ψάχνουν.

Οι προσπάθειες της φημολογούμενης μετεγκατάστασης έρχονται δύο μήνες μετά την είδηση ότι η οικία τους έγινε στόχος εισβολέων αρκετές φορές τον Μάιο. Ο Harry και η πρώην ηθοποιός πρόσφατα επέστρεψαν στην Καλιφόρνια, αφού πέρασαν σχεδόν όλο τον Σεπτέμβριο στη Βρετανία μετά τον αναπάντεχο θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Στο μεταξύ το ζευγάρι άλλαξε ομάδα δημοσίων σχέσεων, αφού απέλυσε την εταιρεία Sunshine Sachs, που είχε βάση τη Νέα Υόρκη, επιλέγοντας κορυφαία υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στη Σίλικον Βάλεϊ. Τα εγχειρήματα του Δούκα και της Δούκισσας θα διεκπεραιώνονται τώρα “εσωτερικά” στο φιλανθρωπικό τους ίδρυμα Archewell, με την Christine Weil Schirmer στο τιμόνι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα