Πρίγκιπας Harry: 11ωρη προθεσμία για να αλλάξει τα απομνημονεύματά του μετά τον θάνατο της βασίλισσας
Photo by Julian Simmonds - WPA Pool / Getty Images

Αλλαγές της τελευταίας ώρας κάνει ο πρίγκιπας Harry στα απομνημονεύματά του, μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ενώ αναμενόταν ημερομηνία κυκλοφορίας της αυτοβιογραφίας του, που θα καίει τα Ανάκτορα με τις εμπρηστικές του αποκαλύψεις, ο πρίγκιπας Harry λέγεται ότι ζήτησε 11ωρη προθεσμία για να απαλύνει κάποια αποσπάσματα, καθώς φοβάται ότι το τελικό του κείμενο “μπορεί να μην έχει την αναμενόμενη αποδοχή” μετά τον θάνατο της γιαγιάς του, αποκαλύπτει η Mail on Sunday.

Photo by Christopher Furlong/Getty Images

Τα απομνημονεύματα ήταν έτοιμα για την αναμενόμενη κυκλοφορία μέσα στο φθινόπωρο, αλλά ο Δούκας του Σάσεξ – που γράφει το βιβλίο ως μέρος μιας συμφωνίας τριών τίτλων ύψους σχεδόν 40 εκατομμυρίων λιρών – ζήτησε να κάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές. Το αίτημά του μπορεί να θεωρηθεί ως σημάδι ότι είναι έτοιμος να υιοθετήσει μια πιο συμφιλιωτική προσέγγιση με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, αλλά θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στους εκδότες του.

Πηγή σημείωσε: “Ο Harry είναι πρόθυμος για βελτιώσεις υπό το πρίσμα του θανάτου της βασίλισσας, της κηδείας της και του πατέρα του Κάρολου που παίρνει τον θρόνο. Ενδέχεται να υπάρχουν πράγματα στο βιβλίο που μπορεί να μην φανούν τόσο καλά αν βγουν τόσο σύντομα έπειτα από αυτά τα γεγονότα. Θέλει να αλλάξουν τμήματα τώρα. Δεν είναι μια ολική επανεγγραφή σε καμία περίπτωση. Θέλει απεγνωσμένα να κάνει αλλαγές. Αλλά μπορεί να είναι πολύ αργά“.

sussexroyal/instagram

Πηγές μέσα από τις εκδόσεις ανέφεραν πως ο Δούκας μπορεί να είχε περιορισμένο χώρο διαπραγμάτευσης δεδομένου ότι του δόθηκε μια επταψήφια προκαταβολή.

Οι εκδότες Penguin Random House είχαν ήδη ζητήσει να ξαναγραφεί αφού το πρώτο προσχέδιο κρίθηκε “πολύ ευαίσθητο” και εστίασε υπερβολικά σε θέματα ψυχικής υγείας, μεταδίδει το The Mail on Sunday.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα