Πρίγκιπας Harry: Άγριος καυγάς με τον βασιλιά Κάρολο για χάρη της Meghan
Photo by Glyn Kirk - WPA Pool/Getty Images

Έξαλλος ο πρίγκιπας Harry σνόμπαρε το δείπνο με τον βασιλιά Κάρολο και τον αδελφό του πρίγκιπα της Ουαλίας στο Μπαλμόραλ, το βράδυ που πέθανε η γιαγιά του, έπειτα από έναν καυγά με τον πατέρα του για χάρη της συζύγου του Meghan Markle.

Συγκεκριμένα, ο Δούκας του Σάσεξ μάλωσε με τον βασιλιά Κάρολο όταν αυτός του τηλεφώνησε και του ζήτησε να μην φέρει μαζί του τη Meghan, το βράδυ που τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευδαν στο Μπαλμόραλ για να πουν το “αντίο” τους στη βασίλισσα Ελισάβετ, που έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου. Ο Κάρολος φέρεται να τηλεφώνησε στον γιο του και να του είπε ότι “δεν ήταν σωστό” να είναι εκεί η γυναίκα του.

Photo by Christopher Furlong/Getty Images

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε πατέρα και γιο, ο οποίος προσπάθησε να πείσει τον Κάρολο να αλλάξει γνώμη και να του επιτρέψει να φέρει μαζί του τη σύζυγό του. Μάλιστα, ήταν τόσο εξαγριωμένος από το αίτημα του βασιλιά που έχασε την πτήση, η οποία μετέφερε τον αδελφό του και τους θείους του Andrew και Edward στη Σκωτία.

Έτσι, έφθασε στη Σκωτία λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του θανάτου της βασίλισσας και 90 λεπτά αργότερα στο Κάστρο του Μπαλμόραλ. Ο πρίγκιπας Harry σνόμπαρε την πρόσκληση για δείπνο στο Birkhall, την κατοικία του Κάρολου στο κτήμα, με τον πατέρα του, τη βασιλική σύζυγο και τον πρίγκιπα William. Αντιθέτως, προτίμησε να δειπνήσει με τον Δούκα του Γιορκ και τον Κόμη και την Κόμισσα του Ουέσεξ στο Μπαλμόραλ και ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από το κτήμα το επόμενο πρωινό..

Photo by Phil Noble – WPA Pool/Getty Images

Ο Harry βύθισε τη βασιλική οικογένεια σε κρίση μετά την παραίτησή του από τα πριγκιπικά του καθήκοντα και τη μετεγκατάστασή του με τη Meghan στις ΗΠΑ, προτού εξαπολύσει επιθέσεις εναντίον τους.  

Photo by Kirsty O’Connor – WPA Pool/Getty Images

Ωστόσο, πηγές του Page Six αναφέρουν ότι ο Harry δεν σνόμπαρε τον πατέρα του λόγω του καυγά που είχαν νωρίτερα, αλλά όταν ο πρίγκιπας έφθασε στο Μπαλμόραλ τόσο ο πατέρας του όσο και ο αδελφός του είχαν φύγει από το Κάστρο και βρίσκονταν στην ιδιωτική κατοικία του βασιλιά στο σκωτσέζικο κτήμα. Οπότε δεν υπήρξε καν δείπνο μεταξύ τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα