Πρίγκιπας Harry: Ο τελευταίος που έφθασε στο Μπαλμόραλ μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και ο πρώτος που έφυγε
queen
sussexroyal/instagram

Ο πρίγκιπας Harry αποχώρησε από το κάστρο Μπαλμόραλ το πρωί της Παρασκευής, έπειτα από περίπου 12 ώρες παραμονής, για να επιστρέψει στο Ουίνδσορ και να βρεθεί και πάλι στο πλευρό της συζύγου του. Ο Δούκας του Σάσεξ έχασε τη μάχη με τον χρόνο για να βρεθεί στο πλευρό της γιαγιάς του, πριν εκείνη φύγει από τη ζωή.

Ενημερώθηκε για τον θάνατo της βασίλισσας Ελισάβετ στη διάρκεια της πτήσης με προορισμό τη Σκωτία και το Αμπερντινσάιρ. Το αεροσκάφος που τον μετέφερε στη Σκωτία προσγειώθηκε 15 λεπτά αφού είχε ανακοινωθεί ο θάνατος της βασίλισσας.

Ο πρίγκιπας Harry ήταν ο τελευταίος από τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, που έφθασε στο Μπαλμόραλ, γύρω στις 20.00 το βράδυ της Πέμπτης, ενώ αποχώρησε στις 8.28 το πρωί για να πάρει την πτήση για Λονδίνο στις 10.00. Καθόταν μόνος του στο πίσω κάθισμα ενός Range Rover και έμοιαζε θλιμμένος και σκεφτικός.

Ο πρίγκιπας οδηγήθηκε στο αεροδρόμιο συνοδεία πέντε αστυνομικών. Μάλιστα, στο αεροδρόμιο του Αμπερντίν δέχθηκε τα συλλυπητήρια μίας υπαλλήλου και εκείνος σε μία παρηγορητική κίνηση έσφιξε τον ώμο της.

Χθες το απόγευμα, μόλις σήμανε συναγερμός και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν στο Μπαλμόραλ, ο εκπρόσωπος του Harry και της Meghan ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι ταξιδεύει για τη Σκωτία μαζί. Ωστόσο, σε μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής, η Δούκισσα του Σάσεξ παρέμεινε στο Λονδίνο και το Ουίνδσορ, με τον Harry να φθάνει μόνος του και αργοπορημένος στο Μπαλμόραλ.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα