Νέο οικογενειακό πορτραίτο για τους royals της Βρετανίας
Credit: The Royal Family/Instagram

Με την επίσημη περίοδο πένθους να έχει πλέον τελειώσει, η βασιλική οικογένεια επιστρέφει στη καθημερινότητά της και στις… φωτογραφίσεις.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δημοσιοποίησαν μια εικόνα του βασιλιά, της βασίλισσας, του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας που τραβήχτηκε στο Λονδίνο την παραμονή της κηδείας της βασίλισσας στις 18 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν οι royals υποδεχτούν στο παλάτι τους αρχηγούς κρατών.

Ο πρίγκιπας William ανέφερε πρόσφατα:

«Η γιαγιά μου, έλεγε πως η θλίψη ήταν το τίμημα που πληρώνουμε για την αγάπη. Όλη η θλίψη που θα νιώσουμε τις επόμενες εβδομάδες θα είναι απόδειξη της αγάπης που νιώσαμε για την εξαιρετική Βασίλισσά μας. Θα τιμήσω τη μνήμη της υποστηρίζοντας τον πατέρα μου, τον Βασιλιά, με κάθε τρόπο».

Ο Κάρολος, εν τω μεταξύ, χρησιμοποίησε την πρώτη του ομιλία ως βασιλιάς για να ανακοινώσει ότι ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ θα είναι εφεξής γνωστοί ως πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας. «Με την Catherine δίπλα του, ο νέος μας πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ξέρω πως θα συνεχίσουν να εμπνέουν και να καθοδηγούν τις εθνικές μας προσπάθειες, βοηθώντας να φέρουμε τους περιθωριακούς στο επίκεντρο», είπε στο βρετανικό κοινό.

Ο William και η Kate έχουν ήδη επισκεφθεί την Ουαλία, συναντώντας διαφορετικές κοινότητες σε όλη τη χώρα και μαθαίνοντας για το έργο βασικών φιλανθρωπικών οργανώσεων.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα