Άννα Βίσση: Συγκινεί το “αντίο” της στον Σταμάτη Κόκοτα

Η Άννα Βίσση θέλησε να αποχαιρετίσει με ένα αγαπημένο τραγούδι τον Σταμάτη Κόκοτα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και η ίδια εκτιμούσε βαθύτατα.

Η Ελληνίδα σταρ εμφανιζόταν σε μαγαζί της Κύπρου το περασμένο βράδυ και από σκηνής φρόντισε να τιμήσει τη μνήμη του σπουδαίου καλλιτέχνη. Άλλωστε, ο Σταμάτης Κόκοτας είχε κάνει την τελευταία του δημόσια εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε η ίδια.

Η Άννα Βίσση ανέβασε δύο φωτογραφίες σε insta story, μία από την κοινή τους εμφάνιση το 1986 στη “Νεράιδα” μαζί με την αξέχαστη Ρίτα Σακελλαρίου και μία από την τελευταία φορά που συναντήθηκαν στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν εκείνη.

Όπως είπε στο κοινό το περασμένο βράδυ: “Θέλω το ειλικρινές χειροκρότημά σας γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Εγώ έχω δουλέψει μαζί του. Πολύ παλιά. Μ’ έλεγε Αννούλα… Τον αγάπησα πάρα πολύ σαν τραγουδιστή. Είχε κάτι αρχοντικό και υπέροχο αυτός ο άνθρωπος. Τραγουδησε στη χρυσή εποχή της αθηναϊκής νύχτας. Ήταν ο βασιλιάς” και στη συνέχεια ερμήνευσε το “Ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό”, που θεωρεί ότι τον χαρακτήριζε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα