Πριγκίπισσα Charlotte: Χαμός στα social media για την εκπληκτική ομοιότητα με την προ-προγιαγιά της
Credit: The Royal Family/Instagram

Εντυπωσιακή είναι η ομοιότητα της πριγκίπισσας Charlotte με την προ-προγιαγιά της, βασιλομήτορα Ελισάβετ, η οποία πέθανε στα 101 της χρόνια, το 2002.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα social media φωτογραφία της 7χρονης κόρης του πρίγκιπα William και της Kate Middleton και οι χρήστες του Twitter και του instagram οργιάζουν γι’ αυτήν την εκπληκτική ομοιότητα της Charlotte με τη μητέρα της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ σε νεαρή ηλικία.

Όπως σημειώνεται στην ανάρτηση του Κάστρου Glamis, που ήταν το πατρογονικό σπίτι της Λαίδης Elizabeth Bowes Lyon, κόρης του 14ου Κόμη του Strathmore, η ομοιότητα με το τρισέγγονό της είναι εκπληκτική. Η Λαίδη Ελισάβετ παντρεύτηκε τον Δούκα του Γιορκ και έγινε βασίλισσα Ελισάβετ, η βασιλομήτωρ.

Όταν ο αρχειονόμος του κάστρου μας κοίταζε φωτογραφίες μιας νεαρής Λαίδης Ελισάβετ παρακάτω, συμφωνήσαμε όλοι ότι υπάρχει μια εντυπωσιακή οικογενειακή ομοιότητα με την τρισέγγονή της, την πριγκίπισσα Charlotte. Μπορείτε να δείτε και εσείς την ομοιότητα;” σημειώνεται στην ανάρτηση στο instagram.

Οι υποστηρικτές της μοναρχίας είπαν ότι η σύγκριση μεταξύ των δυο ήταν “υπέροχη” και πως έχουν το ίδιο χαμόγελο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η πριγκίπισσα Charlotte συγκρινόταν με την προγιαγιά της, αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ που έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου. Οπότε λογικό είναι τώρα να γίνεται και η σύγκριση με την προ-προγιαγιά της. Ξεκάθαρο είναι πως η πριγκίπισσα Charlotte έχει πάρει από το… σόι του μπαμπά της

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα