Πριγκίπισσα Charlotte: Viral η στιγμή που κάνει υποδείξεις στον πρίγκιπα George στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ
Photo by Karwai Tang/WireImage

Η πριγκίπισσα Charlotte ξέρει το βασιλικό πρωτόκολλο απέξω και ανακατωτά.

Κάτι που είδαμε στις εκδηλώσεις του Πλατινένιου Ιωβηλαίου όταν έκανε υποδείξεις για τη συμπεριφορά τους και στους δύο αδελφούς της. Μάλιστα, η κάμερα την είχε συλλάβει να δίνει οδηγίες στον πρίγκιπα George πώς έπρεπε να σταθεί στο μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Η κηδεία της προγιαγιάς τους, βασίλισσας Ελισάβετ, ήταν άλλη μια ευκαιρία για την επτάχρονη πριγκίπισσα να δείξει τις άριστες γνώσεις της όσον αφορά στους τύπους και τους κανόνες του Παλατιού. Έτσι, ενώ ο κιλλίβαντας πάνω στον οποίο μεταφέρεται το φέρετρο της βασίλισσας περνά από μπροστά τους, η πριγκίπισσα Charlotte κάνει υποδείξεις στον μεγαλύτερο αδελφό της. “Πρέπει να υποκλιθείς!” του λέει η πριγκίπισσα.

Στο μεταξύ, σε άλλο στιγμιότυπο φαίνεται η πριγκίπισσα να βλέπει τη μητέρα της, Kate Middleton να υποκλίνεται και σπεύδει να τη μιμηθεί ενώ ο πρίγκιπας George ακολουθεί κατά γράμμα τις υποδείξεις της αδελφής του και σκύβει το κεφάλι σε μορφή υπόκλισης μπροστά στο φέρετρο της προγιαγιάς του.

Νωρίτερα, η πριγκίπισσα Charlotte έκλαιγε απαρηγόρητη έξω από το Αββαείο του Ουέστμινστερ, στην κηδεία της προγιαγιάς της με τα πλάνα να ραγίζουν καρδιές.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα