Πριγκίπισσα Charlotte: Δείχνει στα αδέλφια της “ποιος είναι το αφεντικό”

Η πριγκίπισσα Charlotte δεν ήθελε να αφήσει καμία αμφιβολία στον οποιονδήποτε για το ποιος έχει τον πρώτο λόγο ανάμεσα στα αδέλφια της. Η 7χρονη κόρη του πρίγκηπα William και της Kate Middleton μπορεί να είναι χαριτωμένη, αλλά είναι και εξίσου αυταρχική, όπως τουλάχιστον παραδέχθηκε πρόσφατα ο αδελφός της, πρίγκηπας George.

Andrew Matthews – PA Images/Getty Images

Άλλωστε, το επιβεβαιώνουν και τα βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα από τις εορταστικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, στα οποία καταγράφονται στιγμές, στις οποίες η Charlotte δίνει εντολές και κάνει υποδείξεις στον 8χρονο George αλλά και στον 4χρονο Louis.

Photo by Karwai Tang/WireImage

Ξεκαρδιστικά είναι τα στιγμιότυπα που κάνουν τον γύρο των social media με τη Charlotte να δείχνει στα αδέλφια της ποιος είναι το αφεντικό. Στη διάρκεια της παρέλασης με την άμαξα στο πλαίσιο του Trooping the Colour η πριγκίπισσα πιάνει το χέρι του Louis και του κάνει παρατήρηση να μην χαιρετά άλλο το συγκεντρωμένο πλήθος.

Σε άλλη περίπτωση που η Charlotte παίρνει το αυστηρό ύφος της είναι στη διάρκεια του Πλατινένιου Πάρτι. Ο αδελφός της Louis είναι ζωηρός και δεν σταματάει με τίποτα. Κάποια στιγμή βάζει στο στόμα το χέρι του και γλείφει τα δάχτυλά του. Τότε η πριγκίπισσα αρπάζει το χέρι του και του το κατεβάζει κρατώντας το κάτω, με εκείνον να αντιδρά. Μετά φαίνεται να κουνά τη γροθιά της, προειδοποιώντας ενδεχομένως τον Louis να μην ξαναφέρει τα δάχτυλα στο στόμα του.

Τότε παρεμβαίνει η μητέρα τους Kate Middleton και ψιθυρίζει κάτι στη Charlotte. Απτόητος ο Louis, μοιάζει να κοροϊδεύει τη μεγάλη του αδελφή κουνώντας τη γροθιά του με τον ίδιο τρόπο, ώσπου η μητέρα του πιάνει το χέρι του και το σπρώχνει απαλά στην αγκαλιά του.

Φυσικά, στο απυρόβλητο δεν είναι ούτε ο πρίγκηπας George. Στα πλάνα που έρχονται στη δημοσιότητα από την τελευταία εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, την Κυριακή το απόγευμα, ρίχνοντας αυλαία στις εορταστικές εκδηλώσεις, η πριγκίπισσα Charlotte δίνει οδηγίες στον George πώς να σταθεί. “Τα χέρια στα πλευρά σου, George” τον καθοδηγεί κι εκείνος αμέσως σπεύσει να ακολουθήσει τη συμβουλή της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα