“Μόνος στο σπίτι” ο πρίγκιπας Louis – Το twitter οργιάζει για την απουσία του από την κηδεία της βασίλισσας

Ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte παρέστησαν στην κηδεία της προγιαγιάς τους, παρά το νεαρό της ηλικίας τους.

Η επτάχρονη πριγκίπισσα έδειχνε βαθύτατα θλιμμένη τόσο κατά τη μεταφορά στο Αββαείο όσο και στο τέλος της κηδείας, που ξέσπασε σε κλάματα. Η Kate Middleton φάνηκε να καθησυχάζει και να παρηγορεί τα παιδιά της, είτε με ένα χάδι ή με μια κουβέντα. Ωστόσο, αυτή που ήταν ηχηρή -κυριολεκτικά μάλλον- απουσία ήταν εκείνη του μικρότερου παιδιού του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, του τετράχρονου πρίγκιπα Louis.

Θυμόμαστε όλοι τον ατίθασο και ζωηρό πρίγκιπα και τις τακτικές του στις εκδηλώσεις του Πλατινένιου Ιωβηλαίου. Μάλλον, αυτές τις εικόνες θυμούνται και οι χρήστες των social media που ξεσάλωσαν σχολιάζοντας την απουσία του μικρού πρίγκιπα από το ιστορικό γεγονός. Όπως τόνισαν οι περισσότεροι, η πραγματική αιτία που τον άφησαν σπίτι δεν ήταν επειδή είναι πολύ μικρός, αλλά επειδή θα προκαλούσε χάος στην κηδεία.

Μάλσιτα, έσπευσαν να τον ταυτίσουν με τον ήρωα της ταινίας “Μόνος στο σπίτι”, τον μικρό Κέβιν τον οποίο οι γονείς του ξέχασαν τα Χριστούγεννα στο σπίτι, ενώ έφυγαν για διακοπές στο Παρίσι. Για να επιβιώσει τις ημέρες που έμεινε μόνος ο Κέβιν δημιουργεί έναν πανζουρλισμό στο σπίτι. Κάπως έτσι, λοιπόν, φαντάζονται οι χρήστες του twitter και τον πρίγκιπα Louis και προτείνουν να γυριστεί ταινία με πρωταγωνιστή τον μικρότερο γιο του William και της Kate στην οποία θα μείνει μόνος στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα