Τιτίκα Στασινοπούλου: Η δήλωσή της για τον Στάθη Ψάλτη που θα συζητηθεί – “Αλλάζω κανάλι όταν παίζει ταινία του”

Η Τιτίκα Στασινοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Στάθη Ψάλτη. Συγκεκριμένα η ηθοποιός ότι όταν πετυχαίνει κάποια ταινία του στην τηλεόραση, αλλάζει κανάλι.

«Είχα κλείσει στο Δελφινάριο να παίξω με Μουστάκα και Βέγγο και βρέθηκα στον θίασο του Ψάλτη. Δεν αντικαθιστάς έναν Μουστάκα με έναν Ψάλτη. Δεν μου άρεσε σαν καλλιτέχνης ο Ψάλτης. Σε κάθε παράσταση καθόμουν στο πλάι κι έβλεπα το νούμερο του Ψάλτη. Μου έλεγε ο Βέγγος, “Στασινοπούλου μαζόχα, αφού δεν αντέχεις, γιατί κάθεσαι και «κάνεις εμετό»”; Και του είπα ότι κάθομαι και κάνω εμετό για να μην το ξανακάνω… Θεός συγχωρέστον τον Στάθη Ψάλτη, αλλά όταν βλέπω ταινία του αλλάζω κανάλι. Έλεος, τι να δω;», είπε η Τιτίκα Στασινοπούλου και πρόσθεσε:

“Οι φοιτητές μου, με έλεγαν Τιτικάκι και τα αισθήματα ήταν αμοιβαία. Όταν είχα την περιπέτεια με τον καρκίνο δεν φοβήθηκα τον θάνατο. Μου έπεσαν τα μαλλιά, φόραγα περούκες. Όταν αρρώστησα με καρκίνο το μόνο που μου έλειψε ήταν η στήριξη του Γιώργου, που έφυγε πρώτος. Πριν την ασθένεια του Γιώργου Παπαζήση, είχαμε έρθει σε διάσταση. Η διαφορά μας ήταν για το σπίτι. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν εάν πολύ γλυκό παιδί”.

Κλείνοντας η Τιτίκα Στασινοπούλου υπογράμμισε: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης μπορεί να είχε τις ιδιαιτερότητες του, τις οποίες δεν μοστράριζε. Δεν μπορώ να ευτελίσω τα θετικά του. Για τον Φιλιππίδη θεωρώ ότι η δόξα του δημιούργησε το σύνδρομο του εξουσιαστή. Τον Μάρκο Σεφερλή τον παραδέχομαι, έχει αμεσότητα με τον κόσμο και καθαρότητα, πολλές φορές στις παραστάσεις ξεφεύγει».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα