Κate Middleton: O Louis κάνει διαρκώς ερωτήσεις για τη βασίλισσα – Ο George τώρα κατάλαβε πόσο σπουδαία ήταν η προγιαγιά του
@KensingtonRoyal

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς οι γιοι της αντιμετωπίζουν τον θάνατο της προγιαγιάς τους, της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μιλώντας στον Γενικό Κυβερνήτη της Αυστραλίας σε μια δεξίωση που πραγματοποιήθηκε για αξιωματούχους της Κοινοπολιτείας ενόψει της κηδείας της βασίλισσας σήμερα, η Kate είπε ότι ο τετράχρονος Louis κάνει ερωτήσεις και προσπαθεί να καταλάβει.

Ο David Hurley σημείωσε ότι κατά τη συζήτησή του με την Kate, εκείνη τού αποκάλυψε πως ο μεγαλύτερος γιος της, πρίγκιπας George, εννέα ετών, “τώρα αρχίζει να αντιλαμβάνεται πόσο σημαντική ήταν η προγιαγιά του και τι συμβαίνει”. Όμως, ο τετράχρονος αδελφός του, Louis ρωτά διαρκώς αν η καλοκαιρινή επίσκεψη της οικογένειας στο Κάστρο του Μπαλμόραλ θα είναι όπως τη θυμάται.

Ο μικρός κάνει ερωτήσεις όπως “πιστεύεις ότι ακόμη θα μπορούμε να παίζουμε αυτά τα παιχνίδια όταν θα πάμε στο Μπαλμόραλ;” και άλλα τέτοια, επειδή εκείνη δεν θα είναι εκεί;” είπε ο Hurley.

Ο George και η Charlotte συνόδευσαν τη μητέρα τους πριγκίπισσα της Ουαλίας στο Αββαείο του Ουέστμισντερ για την κηδεία της βασίλισσας, καθώς οι σύμβουλοι των Ανακτόρων θεωρούν πως είναι ισχυρά συμβολικό το μήνυμα που απευθύνεται στον λαό με την παρουσία τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα