Νατάσα Ράγιου: Ο σύντροφός μου ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου

Η Νατάσα Ράγιου και ο σύντροφός της Τζιοβάνι Φαλιέρο μίλησαν για πρώτη φορά στην κάμερα, για το πώς γνωρίστηκαν, για τον έρωτά τους, τη ζωή τους στη Ρόδο και τα σχέδια για τον γάμο τους. Όπως είπε η δημοσιογράφος στην κάμερα της “Ελένης”, έχει άριστες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, ενώ αποκάλυψε ότι ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη ο Τζιοβάνι πήγε και τη ζήτησε από τον άντρα της.

Για την ζωή της στην Ρόδο η Νατάσα Ράγιου ανέφερε «η Ρόδος προέκυψε στη ζωή μου από τον άνθρωπο της ζωής μου Τζιοβάνι Φαλιέρο. Ο Τζιοβάνι είναι αρχιτέκτονας διακοσμητής και ήρθαμε στη Ρόδο για δουλειά του και μείναμε 2,5 χρόνια. Είμαι ερωτική μετανάστρια γιατί πατρίδα σου είναι εκεί που αγαπάς.

«Για’ μένα η ζωή είναι ένα ταξίδι , η Νατάσα ήταν ο πιο σημαντικός σταθμός» εξομολογήθηκε ο Τζιοβάνι Φαλιέρο και παραδέχθηκε «δεν ήξερα καν ποια είναι η Νατάσα γιατί ταξιδεύω και δεν παρακολουθώ».

Για την γνωριμία τους ο σύντροφος της παρουσιάστριας αποκάλυψε «με δυσκόλεψε πάρα πολύ η Νατάσα να μου πει το ναι αλλά και εγώ δεν τα παρατάω» και για έναν ενδεχόμενο γάμο είπε «να περιμένετε γάμο, θα γίνει όπως πρέπει».

«Όταν μιλάει για μένα ο Τζιοβάνι είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Κάθε μέρα είναι γιορτή με αυτόν τον άνθρωπο», σχολίασε η Νατάσα Ράγιου.

Στο πως και πότε επισφραγίστηκε η σχέση της με τον σύντροφό της σημείωσε «η σχέση μου με τον Τζιοβάνι επισφραγίστηκε σε ένα ταξίδι στο Ποζιτάνο της Ιταλίας. Ο Τζιοβάνι επέμενε πάρα πολύ και ήταν το πιο υπέροχο ταξίδι της ζωής μου»

Αναφορικά με το μέλλον της σχέσης τους λένε ότι «μας πρόλαβε ο κορωνοϊός και δεν παντρευτήκαμε. Θα παντρευτούμε στο Ποζιτάνο». Για τον χωρισμό της από τον Αλέξη Μεντζελόπουλο «ο χωρισμός από τον Αλέξη Μεντζελόπουλο ήταν δύσκολος σχετικά με τη μετάβαση 20 χρόνια γάμου σε μια άλλη».

Και για τις σχέσεις που έχει η δημοσιογράφος με τον πρώην σύζυγό της τόνισε ότι «η σχέση μου με τον πρώην άντρα μου είναι εξαιρετική».

Για την αρχική τους γνωριμία η Νατάσα Ράγιου αποκάλυψε ότι «τον Τζιοβάνι τον βρήκα πριν τη λήξη του γάμου μου, ήρθε και με ζήτησε κανονικά από τον άντρα μου» και ο σύντροφός της έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα της.

«Το μέλλον το σκέφτομαι μόνο με τον Τζιοβάνι», παραδέχθηκε η Νατάσα Ράγιου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα