Ελένη Μενεγάκη: “Δεν έχω ψάξει ποτέ το κινητό του Μάκη, αλλά ομολογώ πως θα ταραχθώ αν…”
H Ελένη Μενεγάκη από το πλατό της εκπομπής της
Credit: elenimenegaki/Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια εξομολόγηση για τον σύζυγό της και τη σχέση τους. Η παρουσιάστρια είπε πως δεν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του Μάκη Παντζόπουλου. Επίσης, αποκάλυψε τι έχει συνήθως ο σύζυγός της στο κινητό του.

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε τις δηλώσεις της Έλενας Γαλύφα ότι δεν ζηλεύει έπειτα από 22 χρόνια. Παράλληλα, η influencer ομολόγησε: “Αν πάρεις το κινητό του άνδρα μου, θα νομίζεις ότι έχει πάει με όλον τον κόσμο. Βλέπεις μόνο γυναίκες να ποζάρουν με λιγοστά εσώρουχα και του λέω τι κάνεις εκεί πέρα; Ε, μου λέει, μόνο βλέπω”.

Η επική δήλωση της Ελένης Μενεγάκη

Μόλις άκουσε αυτές τις δηλώσεις, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε: “Εγώ με τον άνθρωπό μου δεν έχουμε ούτε κωδικούς ούτε τίποτα στα κινητά μας. Τα κινητά τα αφήνουμε έτσι και όποιος περνά, όποιο παιδί περνά και θέλει να παίξει στο κινητό μας, ιδίως η Μαρίνα, το κάνει… Δεν έχω ψάξει ποτέ το κινητό του και ούτε αυτός το δικό μου!

Και συνέχισε: “Αλλά αν το ανοίξω, όχι για να το ψάξω, δεν κάνω καν τέτοιες σκέψεις. Αλλά αν όμως, εκτός από τούβλα, φυτά, σπορ, αθλητικά και ό,τι έχει χαλάσει στην Άνδρο και θέλει να το φτιάξει, βγει μπροστά μου και καμία γυμνή! Ομολογώ θα ταραχθώ πάρα πολύ. Θα τρελαθώ από τη στεναχώρια μου. Και σας το λέω εγώ που δεν κάνω κακές σκέψεις.”

Το βίντεο από την dpgmedia

Και εννοείται θα μπεις μια χαρά στο σπίτι σου υπερθέαμα και μετά από λίγο θα τα πετάξεις. Θα φοράς τη χοντρή σου την καλτσούλα, με την ωραία σου τη φορμίτσα, με την κοτσίδα εδώ πάνω. Αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Θα έχω το καλύτερό μου χαμόγελο και θα θέλω να τον δω! Τι είμαι; Να μπαίνω σπίτι και να μένω με το τακούνι από το πρωί μέχρι να κοιμηθώ;” επεσήμανε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα