Ελένη Μενεγάκη: Το δώρο που ζήτησε η μικρή της κόρη από τον Άγιο Βασίλη – “Μου κόπηκε η ανάσα”
Credit: Ελένη Μενεγάκη/Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στους συνεργάτες της το δώρο που ζήτησε η μικρή της κόρη από τον Άγιο Βασίλη. Συγκεκριμένα η 8χρονη Μαρίνα της είπε ότι θέλει ένα χάμστερ, με την παρουσιάστρια να μένει άφωνη.

“Πάντως αυτό που είπε η Χριστίνα Αλούπη στο βίντεο μου θυμίζει λίγο το σκηνικό με τη μικρή μου κόρη, η οποία δεν είμαι σίγουρη αν κάποιοι φίλοι της φέτος της έχουν προδώσει το θέμα με τον Άγιο Βασίλη”, τόνισε η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε:

“Αισθάνθηκα σαν να με περιέπαιξε λίγο, γιατί τη ρώτησα: αγάπη, τι θέλεις για τα Χριστούγεννα από τον Άγιο Βασίλη; Και μου είπε: μαμά, θα ήθελα ένα χάμστερ.

«Της λέω: χάμστερ; Εκείνη την ώρα μου κόπηκε ο βήχας, η ανάσα, τα πάντα όλα… Της λέω: αγάπη μου, χάμστερ όχι, γιατί αυτά είναι ζωντανά, τρέχουν. Αυτό είναι ποντικάκι, της είπα, δεν μπορεί ο Άγιος Βασίλης να τρέχει με το έλκηθρο», συνέχισε την ιστορία της η Ελένη Μενεγάκη.

«Μου λέει: ε καλά, τότε ένα κόκκινο panda; Δεν ξέρω από πού το είδε… της λέω: δεν σημαίνει ότι ο Άγιος Βασίλης μπορεί να φέρει τα πάντα. Ε καλά, μου λέει, δεν πειράζει τότε βρε μαμά, παρ’ το εσύ”.

“Και εκεί λες: ας μου πει η κόρη μου τώρα με παίζει; Έχει μεγαλώσει και αυτή; Ας το αφήσουμε αυτό το θέμα. Καλό είναι όμως να αφήνουμε τα παιδάκια να μεγαλώνουν λιγάκι με αυτή την ιδέα. Μόνο που μου είπε το ποντικάκι, ανατρίχιασα! Τα βλέπω σε βίντεο στο Instagram και τρελαίνομαι”, κατέληξε η παρουσιάστρια.
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα