Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το όνειρο που είδε – “Ντρέπομαι…”
Ελένη Μενεγάκη
Credit: elenimenegaki/Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στην εκπομπή της το ιδιαίτερο όνειρο που είδε το βράδυ της Τετάρτης. Η παρουσιάστρια θέλησε να το μοιραστεί με τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές. Όπως είπε, είδε ότι δεν είχε πάει στη δουλειά της, αλλά δεν ειδοποίησε κανέναν.

Είπα στην αρχισυντάκτριά μου ότι είδα ένα όνειρο που δεν το έχω ξαναδεί… που εγώ δεν βλέπω συχνά όνειρα. Είδα ότι ξύπνησα, περπάτησα στο σπίτι μου, είδα το ρολόι ότι είναι 3 παρά πέντε, ούτε καν 13:30 και είπα: καλά γιατί δεν με ξυπνήσατε να πάω στη δουλειά και τους βλέπω ότι κάνουν πρόγραμμα κι εγώ δεν είμαι εκεί;”, είπε η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε:

Το περίεργο είναι ότι ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμη. 3 παρά πέντε το μεσημέρι. Δεν έχω τέτοιο φόβο ποτέ, γιατί ξέρω πως ό,τι κι αν γίνει, θα ξυπνήσω. Είναι σαν το σχολείο που κουρδίζεσαι γρήγορα και μπαίνεις στο πρόγραμμά σου. Την αγωνία της δουλειάς με τον ύπνο, δεν την έχω. Την είχα μόνο την πρώτη μου χρονιά. Ό,τι κι αν γίνει, όταν ξέρω ότι δουλεύω ξυπνάω. Το βλέπω τα Σαββατοκύριακα, είναι στο μυαλό μου μέσα. Στο όνειρό μου είδα μόνο εσάς, δεν είδα κανέναν να κάνει εκπομπή. Ότι ήσασταν όλοι εδώ κι εγώ δεν είμαι“.

Δεν περίμενες να δεις το πλάνο σου να δεις ποιος ήταν στη θέση σου“, τη ρώτησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Για να απαντήσει η Ελένη Μενεγάκη: “Ποιος να είναι δηλαδή; Σας είπα, δεν με απασχολεί! Ξύπνησα πολύ όμορφα στον ύπνο μου… Και μάλιστα σκεφτόμουν ότι δεν θα τους ειδοποιήσω, γιατί δεν έχω καμία δικαιολογία για να πω. Ντρέπομαι“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα