Η τρυφερή ανάρτησή του Μάκη Παντζόπουλου στο Instagram μετά από καιρό

Με την Ελένη Μενεγάκη και την κόρη τους Μαρίνα διανύουν τις τελευταίες μέρες των διακοπών, μιας και σε λίγες μέρες η Ελένη θα ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο Μάκης Παντζόπουλος είπε να αναρτήσει μερικά στιγμιότυπα από την Άνδρο και το ξενοδοχείο τους για να δείξει κάποιες από τις τελευταίες τους στιγμές στο νησί.

Οι δυο τους διατηρούν εδώ και κάποια χρόνια ένα ξενοδοχείο στο Μπατσί και μέσα από το προφίλ του ξενοδοχείου στο Instagram κινείται στα social media ο Μάκης Παντζόπουλος. Μετά από αρκετό καιρό, από τις 28 Μαΐου για την ακρίβεια, έκανε μαζεμένες αναρτήσεις με φαγητά που έχουν στο ξενοδοχείο.

Μια φωτογραφία με το πρωινό, μία με ένα μεγάλο ταψί γεμιστά που είναι συνταγή της γιαγιάς του και ένα story με ένα ταψί παστίτσιο θα δει κανείς στο προφίλ Onar Andros. Το στιγμιότυπο όμως που έχει περισσότερο ενδιαφέρον αφορά σε μια φωτογραφία με τρία παιδιά.

Το ένα, πιθανότατα αυτό στα δεξιά, είναι η Μαρίνα. Τα άλλα δύο είναι φίλοι της από την περιοχή. Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί λογικά από τη μαμά των δύο παιδιών και το σχόλιο του Παντζόπουλου είναι το «friendshipneverends», πιο απλουστευμένα «φίλοι για πάντα», σε μια εικόνα που είναι ορισμός παιδικών καλοκαιρινών αναμνήσεων. Ποδήλατα, φίλοι από το χωριό, ανεμελιά.

Δείτε το post στο Peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα