Βασιλιάς Κάρολος: Η ελληνική γραβάτα του έκλεψε τις εντυπώσεις
Βασιλιάς Κάρολος με γραβάτα που έχει print την ελληνική σημαία
Photo by Samir Hussein/WireImage

Ο βασιλιάς Κάρολος αποδεικνύει και στην πράξη, άλλη μια φορά ότι είναι φιλέλληνας. Κατά την τελετή υποδοχής του προέδρου της Νοτίου Κορέας, αυτό που ξεχώρισε ήταν η γραβάτα του μονάρχη.

Πιστός φιλέλληνας ο Κάρολος, φόρεσε γραβάτα με την ελληνική σημαία, κατά την επίσημη επίσκεψη του Yoon Suk Yeol στο Λονδίνο.

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας έγινε δεκτός από τον βασιλιά και μια τελετουργική στρατιωτική τιμητική φρουρά, σηματοδότησε την έναρξη της κρατικής επίσκεψης. Αυτή έχει ως στόχο την ενίσχυση των εμπορικών και αμυντικών συμμαχιών μεταξύ των δύο εθνών.

Σύμφωνα με εικασίες, ο βασιλιάς αγόρασε τη γραβάτα με την ελληνική σημαία κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Είναι ένα κομμάτι από το “Pagoni Maison des Cravates”, την πολυτελή μπουτίκ στο Κολωνάκι.

Κατά τη διάρκεια της ιστορίας της, η μπουτίκ έχει ντύσει Προέδρους της Ελληνικής Δημοκρατίας, πολιτικούς, καλλιτέχνες και διάσημους ξένους.

Εξάλλου, η αγάπη του για την Ελλάδα επιβεβαιώθηκε το 2021, με τρανό τρόπο, όταν ο τότε πρίγκιπας Κάρολος, συμμετείχε σε εκδηλώσεις για τη 200ή επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.


.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα