Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστος τραγουδιστής – Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;
Ο Θοδωρής Μαραντίνης σε παιδική φωτογραφία
Credit: Thodoris Marantinis/Instagram

Το αγοράκι της φωτογραφίας μεγάλωσε κι έγινε πασίγνωστος τραγουδιστής. Για την ακρίβεια είναι ο frontman διάσημου συγκροτήματος που μετρά πολλές επιτυχίες.

Υπήρξε παντρεμένος με παρουσιάστρια με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά. Με μία προσεκτική ματιά παρατηρεί κανείς πολλές ομοιότητες με την εικόνα του σήμερα.

Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;

Όπως σωστά μαντέψατε, πρόκειται για τον Θοδωρή Μαραντίνη των «Onirama». Τη συγκεκριμένη φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια είχε αναρτήσει ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης εκτός από τραγουδιστής είναι συνθέτης και στιχουργός. Ως μουσικός, είναι αυτοδίδακτος και οι πρώτες του εμφανίσεις ήταν σε μικρές μπουάτ και μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης.

Κάτι που ίσως δεν γνωρίζατε είναι πως με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος Onirama γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής τους θητείας.

Με τους «Onirama» κυκλοφόρησαν το 2005 τον πρώτο δίσκο τους με τίτλο «δύσκολος καιρός για πρίγκιπες», που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Mε την Σίσσυ Χρηστίδου απέκτησαν δύο γιους: τον Φίλιππο-Ραφαήλ και τον Μιχαήλ-Άγγελο. Στις 23 Απριλίου 2019, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα