Θοδωρής Μαραντίνης: Δεν νομίζω ότι θα ξαναπαντρευόμουν
θοδωρής μαραντίνης
Credit:thodorismarantinis_official/Instagram

Kαλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπάδες» βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια αλλά, για το πώς είναι ο ίδιος σαν πατέρας αλλά και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Για τα παιδιά του:

«Η δημοσιότητα ενός γονέα θεωρώ ότι είναι ένα άδικο βάρος για ένα παιδιά! Σε κάποιες φάσεις το παιδί την απολαμβάνει γιατί παίρνει κάποια οφέλη, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είναι δικά του οφέλη, αλλά των γονιών του.Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας γειωμένα. Είναι μια μάχη που τη δώσαμε από την αρχή. Είναι και για εμένα ένας μεγάλος μου φόβος», δήλωσε ο τραγουδιστής.

“Μου αρέσει πολύ να κάνω παρέα με τα παιδιά. Όταν πάω σε ένα πάρτυ, θα καθίσω μαζί τους, και όχι με τους μεγάλους. Έχει πλάκα γιατί είμαστε πολύ κοντά. Κάποια στιγμή ο γιος μου, μου είπε πως δείχνω πολύ μικρός. Δε φαίνεσαι σαν τους άλλους μπαμπάδες. Και μου την είπε”.

Για το αν θα παντρευόταν ξανά:

«Επτά στους δέκα γάμους καταλήγουν σε διαζύγιο, δεν νομίζω ότι θα ξαναπαντρευόμουν. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική μέσα από αυτή τη σύνδεση και όχι το γυαλιστερό περιτύλιγμα του γάμου. Η ουσία είναι στην πραγματική συνύπαρξη των δύο ανθρώπων οι οποίοι βοηθάνε να ανεβάσουν ο ένας τον άλλον, χωρίς να τον εγκλωβίζουν και αν υπάρχει σωστή σύνδεση να προκύψουν παιδιά», σχολίασε ο Θοδωρής Μαραντίνης. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα