Θοδωρής Μαραντίνης: «Το διαζύγιο και τα δικαστήρια έχουν μαυρίσει την ψυχή μου – Δεν έχει σταματήσει η ένταση»
Θοδωρής Μαραντίνης
Credit: thodorismarantinis_official/Instagram

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” την Παρασκευή. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει το διαζύγιό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου.

“Τα δικαστήρια και το διαζύγιο έχουν μαυρίσει λίγο την ψυχή μου. Υπάρχουν φάσεις που με έχει πάρει πολύ από κάτω, προσπαθώ όμως να πατήσω πάνω σε αυτή την οικογένεια των Onirama και στη μουσική και στην αγάπη που δεχόμαστε τόσα χρόνια από το κοινό, που είναι πολύ σημαντικό και όμορφο πράγμα. Την ψυχή μου τη βοηθάω με υπομονή, με βαθιές αναπνοές”, τόνισε ο Θοδωρής Μαραντίνης και πρόσθεσε:

“Δεν έχει σταματήσει η ένταση. Έχω δει πολλά διαζύγια να είναι όντως πολεμικά. Δεν μου επιτρέπεται πια να πω πολλά για τα θέματα αυτά. Το θέμα είναι να προχωράμε, έχω δυο υπέροχα παιδιά. Τα παιδιά μου σε υλικά αγαθά, πραγματικά, τα έχουν όλα και παραπάνω ίσως κάποιες φορές από όσα πραγματικά κρίνω ότι θα έπρεπε να έχουν. Σε άλλα επίπεδα προσπαθώ να έχουν και τα υπόλοιπα, είτε αυτό λέγεται ασφάλεια, είτε λέγεται αγάπη, είτε λέγεται στήριξη. Το αν γίνεται με διαφορετικούς τρόπους, αυτό συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα