Τα νύχια εμπνευσμένα από την γη είναι άκρως εντυπωσιακά
instagram.com/terricopelandnails

Το να διακοσμούμε τα νύχια μας με χρωματιστά και περίτεχνα σχέδια είναι ένας τρόπος καλλιτεχνικής έκφρασης που μας αρέσει πολύ.

Μπορεί να προτιμάτε τα πιο φυσικά και μονόχρωμα nude νύχια, το κλασικό γαλλικό ή κόκκινο, ή να έχετε αδυναμία στο nail art.

Geodes, δηλαδή τα πετρώματα της γης, φαίνεται να είναι ένα nail art σχέδιο που βλέπουμε όλο και πιο πολύ και όχι μόνο είναι εντυπωσιακό, αλλά μπορεί να γίνει personalise στο δικό σας στυλ.

Τα περισσότερα σχέδια nail art χρειάζονται πολύ υπομονή, γνώση, εμπειρία και τέχνη να γίνουν. Το καλό με το συγκεκριμένο σχέδιο που θυμίζει φυσικά πετρώματα, είναι ότι μπορείτε πολύ εύκολα να το πετύχετε και στο σπίτι – ναι κι όμως!

Η έμπνευση προέρχεται από διάφορα πετρώματα όπως ο αμέθυστος, ροζ ή μπλε χαλαζίας, νεφρίτης μεταξύ άλλων. Το σχέδιο ολοκληρώνεται με μερικές γραμμές από χρυσό που αν και δεν τις βλέπουμε στην φύση, ταιριάζουν πολύ στο συγκεκριμένο nail art.

Για να το δοκιμάσετε μόνες σας, χρειάζεστε μερικά χρώματα σε παρόμοιους τόνους, και δυο-τρια λεπτά πινέλα. Ξεκινήστε με ένα χρώμα σαν βάση και προτού στεγνώσει τελείως, κάντε μερικές λεπτές γραμμές με τα χρώματα της επιλογής σας (σε τόνους του ροζ, μπλε, μωβ ή πράσινο). Με ένα καθαρό πινέλο ενώστε τα χρώματα σε μερικά σημεία, κάνοντας μικρές κινήσεις για να δημιουργηθούν μικροί κυματισμοί και να μπλεχτούν τα χρώματα μεταξύ τους. Μόλις στεγνώσει, βάλτε μερικές γραμμές χρυσό ή μικρά κομματάκια από φύλλα χρυσού.

Πειραματιστείτε με την επιλογή των χρωμάτων και διασκεδάστε το!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα