Πώς να συνδυάσετε δύο προϊόντα μακιγιάζ στα χείλη, που δεν σας πάει το μυαλό!

Είμαστε πάντα σε αναζήτηση του τέλειου συνδυασμού προϊόντων μακιγιάζ για τα χείλη, καθώς το αποτέλεσμα σ΄ αυτά αναδεικνύει και ολοκληρώνει κάθε makeup look.

Κάπως έτσι ανακαλύψαμε ένα βίντεο στο TikTok από την yokenzieb που περιγράφει πώς θα βρούμε τον τέλειο συνδυασμό προϊόντων για τα χείλη και βασίζεται σε κάτι που δεν περιμέναμε ή καλύτερα δεν είναι σύνηθες (μέχρι σήμερα).

“Ο τέλειος και πρωτότυπος συνδυασμός είναι το μολύβι φρυδιών σας” λέει η Kenzie, “κάντε το περίγραμμα των χειλιών σας με το μολύβι φρυδιών(!), μετά βάλτε το ρουζ στο κέντρο το χειλιών και τέλος προσθέστε ένα lip gloss”.

@yokenzieb

Shout out to all the gworls

♬ original sound – Kenzie B 🐝

Το μολύβι φρυδιών είναι ταιριαστό με τους τόνους της επιδερμίδας, όπως και το ρουζ. Φυσικά το καφέ περίγραμμα χειλιών είναι ό,τι πρέπει για το τέλειο 90’s lip. Είναι μια απλή ιδέα, αλλά βγάζει νόημα και φυσικά έπρεπε να το δοκιμάσουμε.

@fani_breakeven Brow pencil & blush & gloss – works yes or no?? @refybeauty @roseinc @Jones Road Beauty #browpencil #browpencilhack #lippencilhack ♬ original sound – Kenzie B 🐝

Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και αρκετά κοντά στο τέλειο nude. Μας αρέσει πολύ! Εσάς;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα