Αφέλειες χωρίς ψαλίδι; Η Kourtney Kardashian έχει τον τρόπο
instagram.com/kourtneykardash

Τελευταία μιλάμε πολύ για τις αφέλειες και σας έχουμε αναλύσει και τους διαφορετικούς τύπους που μπορείτε να δοκιμάσετε. Αν θέλετε να υιοθετήσετε αυτό το πολυσυζητημένο στυλ μαλλιών, αλλά δεν ξέρετε αν σας ταιριάζει, η Kourtney Kardashian έχει τον τρόπο.

Η Kourtney έχει σχεδόν πάντα χωρίστρα στη μέση, που της πάει πολύ αλλά τώρα την είδαμε και με πλαϊνή χωρίστρα για τις faux bangs.

Οι αφέλειές της είναι στο πλάι και φαίνεται να τις έχει σταθεροποιήσει με λακ και τσιμπιδάκια. Αν έχετε μακριά μαλλιά θα χρειαστείτε έξτρα τσιμπιδάκια για να το δοκιμάσετε και να κρύψετε το μήκος.

Το θετικό της τεχνικής αυτής, είναι ότι δεν είναι δεσμευτικό, σε αντίθεση με τις αφέλειες που άπαξ και κοπούν, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα μέχρι να μακρύνουν. Αυτός λοιπόν είναι ένας καλός και εύκολος τρόπος για να δοκιμάσετε τις πλαϊνές αφέλειες.

Η Kourtney αφού έκοψε τα μαλλιά της καρέ τον Αύγουστο του ’21—κάτι που προκάλεσε πολλά θετικά σχόλια από θαυμαστές και φίλους—κυκλοφορεί κατά βάση με ίσια μαλλιά. Μας αρέσει και αυτό το σπαστό χτένισμα με τις ανάλαφρες μπούκλες. Φαίνεται να έχει πιάσει τα υπόλοιπα μαλλιά σ’ ένα χαμηλό κότσο. Το μακιγιάζ της είναι σε τόνους του χρυσού και του ροζ και το σύνολο της είναι άκρως εντυπωσιακό.

Το εύκολο και γρήγορο tip για αφέλειες χωρίς ψαλίδι είναι υπέροχο. Ναι;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα