Ράντσο για πώληση. Ποιός θα προλάβει;

Αυτό το υπέροχο ράντσο 2.200 περίπου στρέμματα, ήταν γαμήλιο δώρο και ανήκει στην ίδια οικογένεια για περισσότερα από 100 χρόνια. Βρίσκεται στην ακτή της Καλιφόρνια, στη μικρή πόλη του San Gregorio, και είναι ένα από τα πλέον όμορφα και ξεχωριστά ράντσα σε όλη τη Βόρεια Καλιφόρνια. Διαθέτει 12 υπνοδωμάτια και 8 μπάνια ολοκληρωμένα.

Καθώς μπαίνετε στο The Island Farm νομίζετε πως βρίσκεστε στο μέσο φωτογράφησης για το brand Ralph Lauren. Η κύρια καμπίνα βρίσκεται σε μια λιμνούλα με κανό και καλάμια ψαρέματος.

To σπίτι χτίστηκε κατά τη διάρκεια της ποτοαπαγόρευσης και αποκαλύπτει όχι ένα αλλά δυο μυστικά μπαρ, όπου άνθρωποι όπως ο Charles Lindbergh και ο Gregory Peck έχουν γίνει λιώμα μετά από μερικά aperitivo κοκτέιλς.

Δίπλα σε αυτό το σπίτι δύο υπνοδωματίων βρίσκεται η «Καμπίνα Μάγειρων» με τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια.

Το Rose’s Cottage είναι το μεγαλύτερο σπίτι στην ιδιοκτησία με πέντε υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια. Ο παρακείμενος χώρος του κήπου με γκαζόν φιλοξένησε πολλούς αγώνες σόφτμπολ και ποδοσφαίρου, αλλά και πολλές γαμήλιες βραδιές. Για εκείνες τις βραδιές ο χώρος δίπλα στη γέφυρα που διασχίζει τον κολπίσκο Corte Madera, χρησίμευε άλλες φορές ως το σημείο που τοποθετείτο η γαμήλια τούρτα, άλλες φορές πάλι μετατρεπόταν σε υπαίθριο μπαρ.

Αυτή η περιοχή του ακινήτου φιλοξενεί πάνω από 80 στρέμματα δέντρων Redwood. Το μοναδικό του τοπίου, είναι ένας καθεδρικός ναός από δέντρα, μια φυσική ομορφιά και τόπος γαλήνης. Η ποικιλομορφία του τοπίου είναι τεράστια – ο “Ψηλός λόφος” είναι 1000 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και το υψηλότερο σημείο σε αυτή την περιοχή. Είναι το τέλειο μέρος για πεζοπορία, βόλτα με άλογα ή ποδήλατα χώματος, με θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Το ράντσο συνορεύει με τον κολπίσκο Corte Madera από τη μία πλευρά και τον κολπίσκο Bogess από την άλλη.

Ο κεντρικός αχυρώνας είναι διώροφος και χτίστηκε το 1936 σε βαυαρικό στυλ, εμπνευσμένος από συχνά ταξίδια των ιδιοκτητών στη Γερμανία. Υπάρχει επίσης ένας αχυρώνας που φιλοξενεί τα βοοειδή που βόσκουν τη γη. Αυτή η βοσκή βοηθά στο να παραμένει το ράντσο σε χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές. Οι σημερινοί ιδιοκτήτες έχουν φυτέψει σανό και κριθάρι στα ανοιχτά χωράφια.

Επιπλέον, υπάρχει χώρος για στέγαση εργατών σε αγρόκτημα και σήμερα παραμένει ένας επιστάτης που μεγάλωσε στο αγρόκτημα,  ζει εκεί και εξακολουθεί να φροντίζει την ιδιοκτησία.

Συνολικά στο ράντσο υπάρχουν έξι σπίτια, δύο από τα οποία χρειάζονται επισκευή.

Ένα σημαντικό στοιχείο αυτής της ιδιοκτησίας είναι τα δικαιώματα παραποτάμιου νερού που συνοδεύουν την πώληση. Παρόλο που η πολιτεία έχει προβλήματα υδροδότησης, το εν λόγω ακίνητο εξακολουθεί να έχει άφθονο νερό για κάθε ένα από τα σπίτια και για τη συντήρηση και των ζώων και των καλλιεργειών. Υπάρχουν δεξαμενές αποθήκευσης σε όλη τη γη με συνολική χωρητικότητα 35.000 γαλονιών και μπορούν να προστεθούν και άλλες. Η λίμνη επιτρέπει περαιτέρω χωρητικότητα νερού.

Το Island Farm απέχει μόλις 3,5 μίλια από την παραλία San Gregorio και μόλις 45 λεπτά από το Πανεπιστήμιο Stanford και το Sand Hill Rd.

Ελάτε να το ζήσετε μια ευκαιρία στη ζωή σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι 22,500,000$

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.sothebysrealty.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα