Επιστρέφουν τα κοντά νύχια και η Kim Kardashian μας τα δείχνει πρώτη!
instagram.com/vladimirtceva/

Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα έντονα, μακριά (συνήθως) ακρυλικά νύχια να διακοσμούν τα χέρια των περισσότερων στο Hollywood (και όχι μόνο). Πολύχρωμα και περίτεχνα σχέδια, από πεταλούδες σε logo γνωστών brands ή πιο απλά και μονόχρωμα, τα έχουμε δει όλα. Ακόμα και αν δεν τα έχουμε δοκιμάσει, και προτιμούμε κάτι πιο απλό, σίγουρα έχουμε θαυμάσει την δεξιοτεχνία των nail artists.

Παρατηρώντας τα fashion shows φαίνεται ότι η επιστροφή στο κλασικό, απλό nude μανικιούρ και στο κοντό σχήμα μόλις γράφει τη δική του ιστορία.

Η Kim Kardashian, που είναι και ακόλουθο, αλλά και δημιουργός trends, έχει ήδη δείξει τις προτιμήσεις της, όπως μας έδειξε στην τελευταία καμπάνια της Skims – για τον Άγιο Βαλεντίνο.

Η αλήθεια είναι, ότι έχουν πολλά θετικά τα κοντά νύχια κι ειδικά αυτά που είναι σε γήινους τόνους. Αρχικά ταιριάζουν με όλα τα ρούχα και όλα τα στυλ. Είναι κομψά και φοριούνται σε κάθε περίσταση. Ακόμα και σε χώρους εργασίας, όπου τα έντονα νύχια δεν είναι ευπρόσδεκτα, ένα nude περιποιημένο μανικιούρ είναι αποδεκτό και απόλυτα ταιριαστό.

Η Kim Kardashian όπως βλέπουμε έχει επιλέξει το τετράγωνο σχήμα. To nude, ωστόσο, δεν έχει περιορισμούς. Μπορεί να φορεθεί σε οβάλ, σε σχήμα αμυγδάλου, με στρογγυλές γωνίες και τόσα άλλα.

Είναι αυτό το τέλος των μακριών νυχιών; Θα δείξει! Σε κάθε περίπτωση το nude είναι πάντα κλασικό, για κάθε εποχή και περίσταση και πάει με όλα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα