Είναι αυτές οι μεγαλύτερες τάσεις φρυδιών;
instagram.com/jessicakahawaty

Η καραντίνα σε συνδυασμό με το TikTok οδηγεί σε πειραματισμούς. Από κούρεμα στο σπίτι, σε μανικιούρ και άλλα πολλά, είδαμε πολλές δοκιμές και στα φρύδια. Όπως αυτό το stencil, που έγινε viral στο TikTok, ή αυτό το brow tint, που δεν πήγε και πολύ καλά! Μ’ αυτά και μ’ αυτά εκτιμήσαμε περισσότερο τους brow experts!

Στο μεταξύ, οι τάσεις για τα φρύδια για όλη τη χρονιά είναι λίγο πιο φορέσιμες.

Φυσικό σχήμα

Η πρώτη τάση επαναφέρει την φυσικότητα στο σχήμα των φρυδιών. Είναι προσεγμένα αλλά χωρίς πολύ έντονο σχήμα. Έτσι, δεν χρειάζεται να περάσετε ατελείωτη ώρα μπροστά από έναν καθρέφτη, προκειμένου να αφαιρείτε μία-μία τρίχα. Ένα ελαφρύ brow gel αρκεί για να ολοκληρώσετε το σχήμα των φρυδιών σας.

Απλό αποτέλεσμα

Θυμάστε το έντονο αποτέλεσμα των brow lifts που αφήνουν πολύ γυαλιστερά τα φρύδια; Φέτος, αυτή η γυαλάδα υποχωρεί, και η απλότητα στο “στερέωμα” των φρυδιών επανέρχεται. Ναι μεν χρησιμοποιείται brow gel, αλλά το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό και όχι τόσο έντονο όσο ενός brow lift.

Αραιή αίσθηση

Η ένταση ανάμεσα στα κενά μειώνεται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακό μολύβι φρυδιών για να τονίσετε απαλά το σχήμα, χωρίς να δείχνει υπερβολικό το αποτέλεσμα. Χτενίστε τα φρύδια σας προς τα πάνω και γεμίστε τα λίγο, αποφεύγοντας να κάνετε έντονες γραμμές στο περίγραμμά τους.  

Lifted brows

Αυτή η τάση ταιριάζει σε εσάς που έχετε λίγο πιο λεπτά φρύδια. Είναι ένα ανασηκωμένο, κομψό σχήμα, που αντικαθιστά τα πολύ έντονα και μεγάλα φρύδια. Επιλέγοντάς το αφαιρείτε ελάχιστα την άκρη, προκειμένου να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα, ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε το σβήσιμο στο τελείωμα και με λίγο concealer.

Bleached brows

Τα “λευκασμένα” φρύδια είναι μια ιδιαίτερη τάση που σίγουρα δεν ταιριάζει σε όλες, αλλά φορέθηκε πολύ στα 90’s. Αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το trend χωρίς να ξανθύνετε τα φρύδια σας, δοκιμάστε να βάλετε concealer και να τα χτενίσετε, έτσι ώστε να φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα. Μια άλλη ιδέα είναι να τους περάσετε ένα gel φρυδιών σε πιο ανοιχτή απόχρωση από το φυσικό σας χρώμα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα