Αυτό είναι ένα πολύ εύκολο contour hack από το TikTok
instagram.com/nikki_makeup

Τα κοψίματα στο πρόσωπο είναι μια τεχνική που αγαπάτε πολύ. Αλλά ομολογουμένως δεν είναι πάντα εύκολο να γίνει σωστά. Θέλει το κατάλληλο χρώμα bronzer και κυρίως θέλει σωστή τοποθέτηση.

Ο σκοπός του contouring είναι να πετύχει μια σκίαση στο πρόσωπο, για να αναδειχτούν τα ζυγωματικά και να δημιουργηθούν πιο έντονες γωνίες.

Βρήκαμε ένα ενδιαφέρον βίντεο στο TikTok που υπόσχεται να κάνει αυτή τη διαδικασία πανεύκολη. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα bronzer σε υγρή μορφή ή και σε stick και φυσικά ένα πινέλο για blending.

@meganlavallie sometimes a straight line from your ear can look a little intense #contourhacks #contour #makeup ♬ Elevator Music – Bohoman

Η meganlavallie εξηγεί πώς υπάρχει ένα συγκεκριμένο σημείο στα μήλα σας, στο οποίο θα κάνετε μία βούλα με το bronzer. Για να βρείτε αυτό το σημείο πάρτε το πίσω μέρος ενός πινέλου και πιέστε προς τα μέσα. Το σωστό σημείο είναι ακριβώς κάτω από τα μήλα. Εκεί, θα κάνετε τη βούλα με το bronzer σας. Τοποθετήστε λοιπόν το bronzer και κάντε ένα ελαφρύ blend. Η σκίαση θα είναι στο τέλειο σημείο για πιο έντονα ζυγωματικά.

Πολλές TikTok influencers το έχουν ήδη δοκιμάσει, όπως η Glamzilla στην οποία άρεσε πολύ το αποτέλεσμα κι εμείς που το εκτελέσαμε επίσης, θα συμφωνήσουμε!

@fani_breakeven #stitch with @meganlavallie #easycontour #contourhacks ♬ Elevator Music – Bohoman

Αυτή είναι μια γρήγορη και αποτελεσματική τεχνική που θα ξαναχρησιμοποιήσουμε! Ποια είναι η γνώμη σας;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα