Το dry haircut μπορεί να αλλάξει ό,τι ξέρετε για τον τρόπο που κουρεύεστε

Η διαδικασία του κουρέματος είναι ευχάριστη και ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα, μια στιγμή χαλάρωσης. Οι τεχνικές κουρέματος συνεχώς εξελίσσονται, με το dry haircut να πρωταγωνιστεί. Και τι είναι αυτό; Ουσιαστικά, είναι το κούρεμα σε στεγνά μαλλιά και έχει πολλά θετικά.

Ειδικά αν τα μαλλιά σας είναι σγουρά ή σπαστά, το μεγάλο πλεονέκτημα του dry haircut είναι ότι θα βλέπετε το τελικό αποτέλεσμα όσο κουρεύεστε. Κι αυτό σημαίνει ότι το μήκος θα είναι ακριβώς, όπως το θέλετε. Άλλωστε ξέρετε ότι τα μαλλιά είναι πιο βαριά και φαίνονται πιο μακριά βρεγμένα απ’ ότι στεγνά.

Εσείς ειδικά που έχετε πολύ έντονες μπούκλες, θα γνωρίζετε ήδη καλά, ότι είναι προτιμότερο να κόβετε αυτές στη φυσική τους μορφή, αντί να είναι βρεγμένες ή ισιωμένες.

Κατά τη διάρκεια του dry haircut, ο hair stylist κόβει μία-μία τούφα ανάλογα με το σχήμα της και το μήκος της. Αυτό δίνει στα μαλλιά μια φυσική κίνηση και είναι ένα 100% εξατομικευμένο κούρεμα.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα που έχει αυτή η τεχνική του dry haircut είναι ότι θα χρειαστείτε πολύ λιγότερη ώρα στο κομμωτήριο – οπότε κερδίζετε χρόνο.  

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα