Αλήθεια τώρα, μπορεί ένα φίλτρο του TikTok να δώσει το τέλειο σχήμα στα φρύδια;

Έχετε καταλάβει πόσες τάσεις σε μακιγιάζ, μαλλιά και νύχια έχουν προκύψει από το TikTok; Μπορεί η πλατφόρμα να απευθύνεται κυρίως στην Gen Alpha γενιά, όμως η ομορφιά και τα beauty tips δεν έχουν ηλικία!  

Τελευταία έχει προκαλέσει χαμό ένα φίλτρο που δείχνει το σωστό σχήμα που πρέπει να έχουν τα φρύδια, σύμφωνα με τις αναλογίες του προσώπου. Συγκεκριμένα, δείχνει σε πιο σημείο πρέπει να ξεκινάνε και να τελειώνουν τα φρύδια και πού ακριβώς πρέπει να είναι το τόξο τους.

@mimiermakeup

this is a game changer

♬ Rocking A Cardigan in Atlanta – lil Shordie Scott

Το φίλτρο έχει μία λογική, καθώς βασίζεται σε σωστές τεχνικές, όπως τη “χρυσή τομή” (golden ratio) που υπολογίζει τις τέλειες αναλογίες του προσώπου. Τι λέει, όμως, ο ειδικός;

Ο celebrity brow artist Joey Healy, τόνισε στο InStyle.com: “Είναι ένα ωραίο φίλτρο, όμως δεν κάνει για όλους. Αν είστε στην ηλικία των 20 με 30 και θέλετε κάποια βασικά tips για το σχήμα των φρυδιών σας, μπορείτε να το δοκιμάσετε. Αν είστε 35+ χρειάζεστε λίγο παραπάνω lift στα φρύδια σε σχέση με το φίλτρο.” Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι καλό είναι να μην κάνετε το σχήμα σας κοιτώντας την οθόνη του κινητού σας, γιατί έτσι μπορούν να γίνουν λάθη. Και σίγουρα μην προσπαθήσετε να αφαιρέσετε τρίχες με αυτό το φίλτρο!

Ο Joey Healy επιμένει ότι μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο φίλτρο, όμως καλύτερα είναι να εμπιστευτείτε και την κρίση σας και να ολοκληρώσετε το σχήμα σας, κοιτώντας σε καθρέφτη, με καλό φως!

Σε κάθε περίπτωση, οι ειδικοί ξέρουν καλύτερα, οπότε μη διστάσετε να επισκεφτείτε τη δική σας brow expert που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το ιδανικό σχήμα για το πρόσωπό σας!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα