Υπάρχει φίλτρο στο TikTok που πετυχαίνει τέλεια κοψίματα!
tiktok.com/@ciarashelby

Ακόμη μια φορά ανακαλύπτουμε ένα TikTok hack που υπόσχεται να κάνει πιο εύκολο το μακιγιάζ, συγκεκριμένα, να κάνει τα κοψίματα – παιχνιδάκι. Το συγκεκριμένο contouring μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση του προσώπου, να κάνει πιο έντονα τα ζυγωματικά και να τονίσει τις γωνίες.

Στο παρελθόν, έχουμε δοκιμάσει εξίσου ένα καλό trick για εύκολα κοψίματα αλλά τώρα έχουμε κάτι ακόμα καλύτερο που θα βελτιώσει την τεχνική σας.

Πρόκειται για ένα φίλτρο του TikTok που δείχνει ακριβώς που πρέπει να τοποθετηθεί το contour για το σωστό αποτέλεσμα και δεν είναι στο σημείο που νομίζετε!

@mikaylanogueira Nah cause I think the filter side genuinely looks better BUT IDK LOL #makeup #beauty #contour ♬ original sound – Mikayla Nogueira

Παρόλο που τα κοψίματα γίνονται συνήθως κάτω από τα ζυγωματικά, το συγκεκριμένο φίλτρο τα τοποθετεί κοντά στους κροτάφους!

@nikkietutorials this changes everything! #foryou #fyp #transformation @mikaylanogueira ♬ original sound – nikkietutorials

Αυτή η τεχνική έχει κάνει πραγματικό πάταγο με πάνω από 24 εκατομμύρια προβολές και γνωστές beauty περσόνες την έχουν ήδη δοκιμάσει με μεγάλη επιτυχία, όπως οι nikkietutorials, mikaylanogueira, και kirsty.belle.

Τι κάνει ακριβώς αυτό το hack; Σύμφωνα με τις αναλογίες του προσώπου, δείχνει ένα μπλε τρίγωνο, που είναι το σημείο που θα μπει το contour.

@kirsty.belle A filter for how to contour? #foryou #uk #viral #viralmakeup #fyp #makeup ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Το να τοποθετήσετε τα κοψίματα τόσο ψηλά ανορθώνει πραγματικά το πρόσωπο, εξηγεί η μεταξύ άλλων η makeup artist από το False Eyelashes, Saffron Hughes, “Αυτό το φίλτρο μπορεί να βοηθήσει τόσο αρχάριους, όσο και pros να τελειοποιήσουν την τεχνική τους. Παρότι είναι τόσο ψηλά στο πρόσωπο, δημιουργεί ένα  σχήμα ‘V’ και σμιλεύει τέλεια τα ζυγωματικά”. Έτσι προτείνει να χρησιμοποιήσετε ένα υγρό ή stick προϊόν και να δοκιμάσετε ένα καλό blending με ένα σφουγγάρι μακιγιάζ, κάνοντας ανοδικές κινήσεις.

@sarah_wolak This filter is the perf guide for lifted cheekbones 😙 #cheekcontour #contourfilter ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Η Saffron Hughes υποστηρίζει ότι ο σκοπός του φίλτρου είναι η ανόρθωση του προσώπου, άρα, και στη συνέχεια το ρουζ θα πρέπει να μπει πάνω από το contour (όσο περίεργο και να φαίνεται)!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα