Ένα έξυπνο hack για να υιοθετήσετε χρωματιστές βλεφαρίδες
instagram.com/lana_makeup_nails

Από ό,τι φαίνεται, η τάση με τα χρώματα στο μακιγιάζ είναι εδώ για να μείνει! Εκτός από τις χρωματιστές σκιές που πρωταγωνιστούν πια, υπάρχει και η επιλογή των χρωματιστών βλεφαρίδων. Συνήθως το βλέπουμε σε lash extensions, αλλά δεν είναι αναγκαίο να φοράτε τέτοιες, ούτε να έχετε mascara σε όλα τα χρώματα για να πετύχετε αυτό το look!

Η glamwithsuzan στο βίντεο της στο TikTok δείχνει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να πετύχετε το trend με τις χρωματιστές βλεφαρίδες, που θα κυριαρχήσει και τους επόμενους μήνες.

Για να το πετύχετε, θα χρειαστείτε ένα λεπτό πινέλο και σκιές που ενεργοποιούνται με το νερό. Επιλέξτε όποιο χρώμα επιθυμείτε και τοποθετήστε το στις βλεφαρίδες.

Πολλά από τα βίντεο δείχνουν ψεύτικες βλεφαρίδες, αλλά η τεχνική λειτουργεί εξίσου καλά και στις κανονικές! Επίσης αυτά τα χρώματα συνήθως φεύγουν με νερό, οπότε και η αφαίρεση είναι πολύ εύκολη.

@glamwithsuzan Easy DIY #viral #coloredlashes hack using @mattelashes washes out with water ❤️✨ #fyp #makeup #makeuphacks #lashes #beautyhacks ♬ som original – Duda Astassie
@r0shaa #makeup #makeuptutorial #lashes #colorlashes ♬ daddy – she / her

Στο μεταξύ, μπορείτε να περάσετε concealer και να χρησιμοποιήσετε μια χρωματιστή σκιά, όπως στο παρακάτω βίντεο. Είναι λίγο πιο χρονοβόρο, αλλά το αποτέλεσμα είναι εξίσου καλό.

@haleyb.marie They actually came out better than I thought 😭😍😍💕 #pinklashextensions #materialgirl #fyp ♬ Pressure – Ari Lennox

Να προσθέτετε πάντα μία δόση χαράς στο μακιγιάζ σας!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα