Πώς να γυμνάσετε όλο το σώμα – 5 ασκήσεις για beginners
Ασκήσεις γυμναστικής
Credit: BRIANNA JOYE/Instagram

Ποτέ δεν είναι αργά για να βάλετε τη γυμναστική στη ζωή σας. Εάν δεν είστε από αυτούς που η άσκηση είναι για εσάς τρόπος ζωής ή κάθε φορά που περνά από το μυαλό σας να γραφτείτε στο γυμναστήριο βρίσκετε μία δικαιολογία για να το αναβάλλετε, τώρα είναι το σωστό timing για να ξεκινήσετε!

Εάν τα βιντεάκια που βλέπετε στο διαδίκτυο σας προκαλούν τρόμο καθώς νιώθετε πως το επίπεδο δυσκολίας των ασκήσεων είναι τέτοιο που δεν σας ταιριάζει, βρήκαμε για εσάς το πιο κατάλληλο βίντεο. Περιέχει 5 απλές ασκήσεις χωρίς κανέναν εξοπλισμό και δεν υπάρχει αμφιβολία να μην σας βάλει στον πειρασμό να κάνετε την αρχή!

5 απλές ασκήσεις γυμναστικής για beginners

Το παρακάτω βίντεο της διάσημης fitness instructor Brianna Joye θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο καθώς εκτός από το είδος της άσκησης δείχνει επίσης και τη σωστή στάση σώματος που απαιτείται. Η ίδια προτείνει 3 κύκλους για κάθε άσκηση x 10 επαναλήψεις.

Με την αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι να έχει ξεκινήσει, ώρα να πάρετε το στρωματάκι της γυμναστικής σας και να ξεκινήσετε… Το σίγουρο είναι πως σύντομα θα αισθανθείτε τέτοια ευεξία που θα σας “ανοίξει η όρεξη” για περισσότερη άσκηση!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα